Oblíbené hry

Avie Halloween Style

19.11.2013
83%
Hra - Avie Halloween Style
Video se načítá
Mladá a krásná Avie se chystá na Halloween a neví co na sebe. Tak jí pomozte vybrat to nejlepší jen pro ni. Budete mít i více úkolů jako pomáhat kamarádovi v laboratoři, budete moci si udělat nové nehty nebo se fotit v parku. Nečekejte a zkuste si tuto hru.

Avie: Christmas Style

6.1.2014
88%
Hra - Avie: Christmas Style
Video se načítá
Prožijte společně s Avie Vánoce, přes které zažívá mnoho dobrodružství. Pomozte jí nakoupit nové oblečení a vybrat pěkného domácího miláčka. Dokážete obejít všechny obchody a získat, co nejvíce předmětů?

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...
Hra - Apple White Wedding Dress Up
Video se načítá
Pomozte Apple White s přípravami na svatbu a staňte se její osobní poradkyní ve výběru oblečení. Je jen na vás, jaký účes, šaty a doplňky jí vyberete.
Hra - Beauty Rush Mary' s Wedding
Video se načítá
Beauty Rush Mary 's Wedding je hra pro dívky, ve které bude vaším úkolem připravit na svatbu nejen nevěstu, ale i družičky. Aby byla nevěsta, co nejkrásnější, potřebuje udělat make-up, vybrat šaty a doplňky. Nakonec vyberete šaty i družičkám.

Dress For Date 2

7.7.2013
71%
Hra - Dress For Date 2
Video se načítá
Krásná a mladá slečna se chystá na rande svých snů a chce být naprosto dokonalá. Pomůžete jí s tím? Oblečte ji do šatů, ve kterých určitě upoutá pozornost každého mladíka. Rozhodněte, jaký účes bude mít, naličte ji, vyberte ji nějaké šminky a doveďte ji úplné dokonalosti. Potom se můžete podívat,…

Hamster Care

4.6.2013
88%
Hra - Hamster Care
Video se načítá
V této pěkné pečovací hře se budete starat o roztomilého křečíka. V několika malých "hrách" ho postupně umyjete, vysušíte, učešete, nakrmíte, pomazlíte se s ním nebo mu i vyberete zajímavé doplňky. Na začátku máte možnost si zvolit, jestli chcete hrát na čas, nebo bez jakéhokoliv limitu.

Hamster Hotel

5.5.2013
79%
Hra - Hamster Hotel
Video se načítá
Ověřte si, jak jste rychlí a pozorní! Máme tu zábavnou obsluhovací hru Hamster Hotel. Ponořte se do křeččího hotelu, který je narvaný až k prasknutí zákazníky, obslužte každého, ukliďte vše, aby se zákazníci cítili co nejlépe. Můžete potom vylepšovat hotel za utržené peníze. Tak směle do toho!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.