Oblíbené hry

Shopaholic Models

1.5.2013
98%
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Pro všechny milovnice nakupování, oblékání a módy vůbec je tady další super hra ze série Shopaholic. Ujměte se své modelky a projděte si všechny luxusní obchody s nejrůznějším oblečením, botama, kabelkama i šperkama. Dokážete vyjít s počátečním obnosem peněz, nebo si dokonce nějaké další vydělat?…

Mama Dog

23.8.2014
78%
Hra - Mama Dog
Video se načítá
Mnoho zábavy, ale také povinnosti najdeš ve hře Mama Dog. Dokážeš pomoci fence s výchovou a také krmením štěňat? Někdy jim musíš vyměnit také ručníky a krmit i fenku a dávat jí vodu.

Barbie Real Cosmetics

25.9.2014
89%
Hra - Barbie Real Cosmetics
Video se načítá
Postarejte se o Barbie a dodejte jí pleti potřebné zábaly a různé procedury, aby vypadala opět krásně. Nakonec jí můžete vybrat pěkný make-up.

Outcast Attack

8.11.2013
81%
Hra - Outcast Attack
Video se načítá
V této postřehovce budete hrát zdraka a vaším úkolem bude doletět co nejdále. Nebude to tak lehké, jak si myslíte. Po cestě sbírejte mince a zachraňujmalé dráčky. Nevěřte na pohádky, draci nejsou nezranitelní, takže si dávejte velký pozor pří letu.

Cat In A Cape

3.11.2013
89%
Hra - Cat In A Cape
Video se načítá
Cat In A Cape je skvělá skákačka pro každého z vás! Budete hrát za super kocoura, který se nebojí žádné akce! Brouzdejte tímto nebezpečným světem plného nástrah a číhajících nepřátel, které ani nepoznáte. Pomůžete kocourkovi se dostat až na konec?

Girls Go Fashion Party

31.12.2012
94%
Hra - Girls Go Fashion Party
Video se načítá
Tři nerozlučné kamarádky se chystají na párty. Jenomže jsou trošku nepořádné a ve svých pokojích nemůžou najít některé důležité věci. Pomozte jim všechno co nejdříve najít a pak je podle svých představ na párty připravte. Jako vždy zvolte ten pravý účes, šaty, boty i líčení. Každá další slečna je o…
Hra - A Sitch in Time - episode 2: Past
Video se načítá
V druhém díle této skákačky se dostaneš do minulosti do doby, kdy byla Kim malé dítě. Nejdříve se musíš dostat nepozorovaně z dětského pokoje, ale nesmíš přitom vzbudit spinkající děti. Když se dostaneš ven, čekají tě velká dobrodružství!

Ponies in the City

13.10.2012
88%
Hra - Ponies in the City
Video se načítá
Je tady další zábavný kvíz, ve kterém můžete odhalit svou momentální náladu, rozpoložení a snad i kousek osobnosti. Tentokrát si zkuste představit, jakým krásným poníkem byste se asi staly. Každý den jednou odpovězte na sérii otázek ve kterých vybíráte ze dvou možností a objeví se Váš…

Terrible Teeth Demo

15.1.2014
85%
Hra - Terrible Teeth Demo
Video se načítá
Zahrajte si u nás tuto oblíbenou skákačku! Je to pouze demo, protože plná verze je dostupná pouze pro telefony se systémem Android. Hrajete za zlatý zoubek a váš úkol je jasný. Doskákejte až na konec, bude to celkem fuška. Bude na vás čekat spousta překážek a nepřátel, které je nutno zdolat.…

Barbie's Perfect Baby

10.2.2014
78%
Hra - Barbie's Perfect Baby
Video se načítá
Postarejte se společně s Barbie o její milované děťátko. Ne jen že potřebuje umýt, navařit a dát jíst, ale i obléknout. Pomůžete Barbie?

Decorate the Circus

8.1.2013
88%
Hra - Decorate the Circus
Video se načítá
Máte rádi cirkus se spoustou šikovných zvířátek? Pak se Vám jistě bude líbit tato super dekorační hra, ve které budete moct připravit manéž přesně podle svých představ. Na výběr máte z mnoha pomůcek a ještě více nejrůznějších zvířátek, které libovolně po cirkuse rozestavíte. Když na zvířátko…

Chelsea Flu Doctor Care

26.5.2014
84%
Hra - Chelsea Flu Doctor Care
Video se načítá
Pomoz holčičce, která se nachladila, když pršelo a ona byla bez deštníku venku. Doktorka bude potřebovat tvou pomoc, ale vždy ti poradí, co máš dělat, takže se nech vést a společně vylečte holčičku.

Daily Pet City

5.8.2014
85%
Hra - Daily Pet City
Video se načítá
Dokážete si vytvořit vlastního miláčka a postarat se o něj. Musíte mu nakoupit oblečení a také se pravidelně starat o jeho stravu. Pokud bude nespokojen, všechno Vám řekne, takže se snažte co to půjde.

Barbie skákačka

23.8.2012
94%
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
Je tady dokonalá skákačka pro holky. Hlavní hrdinkou je totiž malá panenka Barbie, se kterou podstoupíte náročnou cestu za cennými body. Stejně jako v ostatních skákačkách se nesmíte nechat zabít všudypřítomnými potvůrkami, ani nikam spadnout. Máte sice 3 životy, ale s těmi je dobré šetřit.

Kitty Makeover

31.3.2013
81%
Hra - Kitty Makeover
Video se načítá
Oblékněte a upravte podle svých představ tři kočičky v této opravdu povedené hře. Postupně každé podle své fantazie změňte barvu i styl kožíšku. Potom všechny oblékněte a vyberte jim doplňky, podle kterých se můžou stát popvými zvězdami, vypravit se na zimní sport,...
Hra - Elsa Frozen Real Haircuts
Video se načítá
Vytvoř Else z filmu Ledové království co nejpěknější účes. K dispozici máš spoustu nástrojů jako nůžky, barvy na vlasy, kulmu, žehličku na vlasy a podobně. Je jen na tobě, jak bude Elsa vypadat!

Christmas Room Decoration

29.12.2012
79%
Hra - Christmas Room Decoration
Video se načítá
Vytvořte si ještě tu správnou vánoční atmosféru a zařiďte podle sebe ten nejstylovější vánoční pokoj. Nesmí chybět nábytek, obyvatelé domu a samozřejmě ani vánoční stromeček. Použít můžete množství krásných dekorací i ozdob na stromek.

Dollhouse decoration

12.8.2011
59%
Hra - Dollhouse decoration
Video se načítá
Máte rádi zdobení a dekorační hry? V tom případě si jistě oblíbíte tuto onlinovku. Vyberte si dům, který chcete vybavit a pusťte se do práce. Ke každému pokoji v domě je potřeba vybrat a umístit nábytek, což bude vaším úkolem. Připravte krásný domov nové rodině, která se tam nastěhuje.

Bratz Little PonyNÁŠ TIP

30.5.2011
88%
Hra - Bratz Little Pony
Video se načítá
Připravte svého poníka na módní přehlídku. Vyberte si vašeho oblíbence, toho potom upravte a vyšperkujte tak, aby si první místo opravdu zasloužil. Možností na výběr máte spoustu - od změny hřívy až po oční stíny. Podaří se vám vyhrát první místo?

Pes Bolt

15.8.2011
89%
Hra - Pes Bolt
Video se načítá
Pokud máte rádi hry s pejsky, pak se vám jistě zalíbí tato skákačka, ve kterého ovládáte psa Bolta. S Boltem skáčete po domech a různých pohyblivých plošinách a sbíráte body. Dávejte si pozor na nepřátele, kteří se na vás budou snažit zaútočit.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.