Oblíbené hry

Super Castle Sprint

14.1.2015
75%
Hra - Super Castle Sprint
Video se načítá
V této postřehové hře budete mít za úkol pomoci rytíři uprchnout před nebezpečným kostlivcem. Během běhu se musíte vyhýbat různým překážkám, které vám stojí v cestě. Kromě toho se snažte posbírat co nejvíce zlatých mincí.

Pes Bolt

15.8.2011
89%
Hra - Pes Bolt
Video se načítá
Pokud máte rádi hry s pejsky, pak se vám jistě zalíbí tato skákačka, ve kterého ovládáte psa Bolta. S Boltem skáčete po domech a různých pohyblivých plošinách a sbíráte body. Dávejte si pozor na nepřátele, kteří se na vás budou snažit zaútočit.

Smurfs Baby Bathing

28.11.2013
75%
Hra - Smurfs Baby Bathing
Video se načítá
Postarejte se o toto rozkošné miminko od šmoulů. Aby se nerozbrečel a nebyl smutný, musíte mu splnit všechna přání z bublin. Budete se s ním hrát, koupat ho, sušit, krémovat a nakonec mu vyberete pěkné oblečení.

Angry Gran Run Cairo

8.11.2013
82%
Hra - Angry Gran Run Cairo
Video se načítá
Ve hře Angry Gran Run Cairo budete pobíhat ulicemi Káhiry. Cílem je přeskočit nebo se sklouznout pod všemi překážkami, která se Vám postaví do cesty. Je nutné sbírat také mince, které utratíte v obchodě, kde si můžete koupit nový vzhled postavičky. Odměnu v podobě mincí dostanete také za splnění…

Babka na útěku 6: Indie

11.11.2014
86%
Hra - Babka na útěku 6: Indie
Video se načítá
Dokážete navádět nazlobenou babču, která se prohání městem v Indii? Musíte se vyhnout všem nástrahám na trati. Dobře volte způsob jejich překonání. Máte na výběr z přeskočení, podlezení a nebo je jednoduše oběhnete.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.