Oblíbené hry

Butterfly Fantasy 3Hra na skóreHra o medaile

22.9.2014
78%
Hra - Butterfly Fantasy 3
Video se načítá
Butterfly Fantasy 3 je skvělá hra s příběhem, ve které budete hledat rozdíly na obrázcích. Obrázků je ve hře více než 10 a na každém je několik rozdílů. Zbývající čas jsou vaše body a pokud budete klikat na špatná místa, tak o body přijdete.

World City ClickerHra na skóreHra o medaile

28.8.2014
74%
Hra - World City Clicker
Video se načítá
Zahrajte si parádní zeměpisnou pařbu! Vaším úkolem bude určit polohu města, které se vám zobrazí. Body dostanete jak za rychlost, tak i za přesnost.

Dora Waterfall Jump

26.1.2014
72%
Hra - Dora Waterfall Jump
Video se načítá
Ve hře Dora Waterfall Jump si Dora poměrně zkomplikovala situace během tůry. Ztratila se a nyní musí najít nejvíce schůdnou cestu. Musíte jí tedy pomoci seskákat po kamenech, které vyčnívají z vodopádu. Dejte si velký pozor ať Vám to neuklouzne.

Dora Care Baby Giraffe

8.11.2013
86%
Hra - Dora Care Baby Giraffe
Video se načítá
Dora se má tentokrát postarat o malou žirafu, ale nemá mnoho zkušeností, a proto potřebuje tvou pomoc. Žirafa si v bublinkách zvolí, co chce dělat. Vaším úkolem, je jí to splnit. Budete společně například psát sms-ku, hledat rozdíly, budete krmit žirafu nebo po ní uklízet.

Cut The Rope

22.9.2013
85%
Hra - Cut The Rope
Video se načítá
Milovníci mobilních her jistě znají hru Cut The Rope. Nyní ji přinášíme i my. Cílem hry je nakrmit malou příšerku pomocí bonbónků. Během hraní také sbírejte hvězdičky. Pokud kolo dohrajete na tři hvězdy, dosáhnete nejvyššího skóre. V pokročilých kolech je obtížnost zvýšena díky změnám v gravitaci a…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.