Oblíbené hry

Famous Date

13.6.2013
89%
Hra - Famous Date
Video se načítá
Famous Date není hra v pravém slova smyslu, ale spíš velice zajímavý test, který Vám po sérii otázek určí, kdo z celebrit by byl právě pro Vás tím nejlepším partnerem pro rande snů. Tak neváhejte jděte do toho!
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
Je tady jedna z nejreálnějších kadeřnických her, které si tak opravdu užijete. Navíc nedostanete do rukou jen tak ledajakou modelku ale rovnou celebritu Hannah Montanu. Její nezkrotnou hřívu musíte nejdřív učesat a potom můžete dát průchod své fantazii za pomoci nůžek, barev, žehličky na vlasy nebo…

Piškvorky online

5.8.2012
79%
Hra - Piškvorky online
Video se načítá
Piškvorky už nemusíte hrát jen na klasickém čtverečkovaném papíře, ale můžete vyzvat kohokoliv prostřednictvím této super on-line hry. V reálném čase se utkáte na poli logiky a hlavně pozornosti, kdy vítězí ten, komu se podaří vytvořit řadu pěti svých symbolů.
Hra - Šachy online proti jiným
Video se načítá
Jistě znáte hru králů šachy, ve které se utkáváte na bojovém poli šachovnice se svým soupeřem jehož krále se snažíte svrhnout a svého naopak ubránit. V této hře budete moct navíc poměřit své síly s reálným soupeřem, kterého Vám vylosuje počítač nebo vyzvete přímo kamaráda.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.