Oblíbené hry

Epic CoasterHra na skóreHra o medaile

9.7.2014
78%
Hra - Epic Coaster
Video se načítá
Zajezděte si na horské dráze! Vaším úkolem je překonat co největší vzdálenost než se zřítíte. Plňte různé úkoly a získejte nejvíce bodů!!

Tom and Jerry Bomberman

14.3.2012
78%
Hra - Tom and Jerry Bomberman
Video se načítá
Zahrajte si super hru s Tomem a Jerrym v hlavních rolích. Můžete hrát sami v kůži Jerryho proti počítači Tomovi, nebo se utkat s kamarádem. Pohybovat se budete v zastavěném hracím poli. Překážky ničíte bombami a samozřejmě si chcete co nejrychleji probojovat cestu k nepříteli, abyste ho mohli také…

Bomb It 5

25.5.2013
93%
Hra - Bomb It 5
Video se načítá
Máme tu páté pokračování super hry Bomb It. Styl hry je pořád stejný položit co nejvíce bomb a tím zneškodnit všechny protivníky v poli. Po každém vyhrané hře si můžete koupit různé oblečky na svoji postavičku. Můžete si vybírat i obtížnost hry, kdyby vám přišla moc lehká.

Dibbles 2

11.11.2012
78%
Hra - Dibbles 2
Video se načítá
V druhém pokračování logické hry Dibbles na vás čekají nové levely a nové prostředí hry. Cíl hry - dopravit bezpečně do cíle mravenčího krále však zůstal stejný. K vytvoření chodbiček a bezpečných cest pro krále musíte obětovat několik mravenců, k čemuž vám poslouží různé speciální vlastnosti.

Roads Of Rome

8.8.2013
80%
Hra - Roads Of Rome
Video se načítá
V této strategické hře se stanete budovatelem cest. Vybudujte cesty, vystavějte pily a farmy, které vám budou dodávat suroviny. Těžte vše, na co narazíte. Můžete i vylepšovat, takže můžete mít více dělníků a přijímat více surovin. Zvládnete to do západu slunce?

My Dolphin Show 3

2.2.2014
96%
Hra - My Dolphin Show 3
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této skvělé hry, ve které opět budete řídit ve vodním světě s delfínem. Dělejte triky a získávejte body! Snažte se je provádět přesně a body navíc vás určitě neminou. Budete moci nakoupit i další savce jako kosatku a další jiné vodní tvory.

Sweet Nurse Dress Up

2.10.2013
78%
Hra - Sweet Nurse Dress Up
Video se načítá
Oblečte tuto krásnou a mladou sestřičku! Budete mít na výběr z několika topů a spodků nebo i celých šatiček. Samozřejmostí jsou i nějaké doplňky, které jí budou zaručeně slušet.

Dianas Ranch

7.4.2014
75%
Hra - Dianas Ranch
Video se načítá
Ve hře Dianas Ranch si užijete pocit vlastnit farmu. Musíte pěstovat zvířata, která v dospělosti dávají suroviny. Suroviny i celá zvířata můžete prodat. Vydělané peníze jsou cestou, jak se dostat do dalšího kola.

Grow Farm

20.11.2013
70%
Hra - Grow Farm
Video se načítá
Farmáři mají velmi těžký, ale přesto krásný život. Ve hře Grow Farm si vyzkoušejte jaké je budovat novou farmu z ničeho. Jednotlivé budovy musíte stavět ve správném pořadí, abyste zajistili nejlepší prosperitu a vývoj farmy.

Fionas Farm Center

10.4.2014
73%
Hra - Fionas Farm Center
Video se načítá
Hra Fionas Farm Center je skvělý simulátorem práce na farmě. Musíte pěstovat plodiny, které se stávají potravou pro zvířata. Zvířecí produkty můžete prodávat a tím vyděláte na nové přírůstky do Vašich stájí.

Barbie Island Princess

18.5.2014
83%
Hra - Barbie Island Princess
Video se načítá
Z Barbie je islandská princezna, a tak se podle toho musí oblékat. Pomůžeš jí vybrat ty nejkrásnější šaty?

Barbie skákačka

23.8.2012
94%
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
Je tady dokonalá skákačka pro holky. Hlavní hrdinkou je totiž malá panenka Barbie, se kterou podstoupíte náročnou cestu za cennými body. Stejně jako v ostatních skákačkách se nesmíte nechat zabít všudypřítomnými potvůrkami, ani nikam spadnout. Máte sice 3 životy, ale s těmi je dobré šetřit.
Hra - Barbie’s Personalized Wedding
Video se načítá
Barbie má v tento den a chybí jí už jen jedna věc a to krásné šaty a doplňky. Pomozte Barbie s výběrem krásných šatů, účesu a doplňků, aby se Kenovi líbila.

Barbie Flight Attendant

11.8.2013
79%
Hra - Barbie Flight Attendant
Video se načítá
Práce letušky je velmi zajímavá, ale i důležitá. Při této práci je velmi důležitý příjemný vzhled, který byste měli vyplnit právě vy. Barbie je v této hře letuškou a neví si vybrat správné šaty na její první let. Pomozte jí a připravte ji do práce.

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?

Gigi Tattoo Shop

7.8.2013
81%
Hra - Gigi Tattoo Shop
Video se načítá
Vyzkoušej si další hru spojenou s Monster High. Tentokrát má Gigi svůj vlastní tetovací salón. Myslíš, že zvládneš vybrat jejím kamarádkám vhodné tetování a nakonec jim ho vytetovat?
Hra - Lagoona Blue Beauty Style
Video se načítá
Pomozte Lagoone s výběrem nových věciček. Kromě nich jí můžete změnit i účes.

Barbie And Horse Dress UpNÁŠ TIP

10.2.2014
94%
Hra - Barbie And Horse Dress Up
Video se načítá
Barbie se chce převést na svém krásném koni, avšak předtím potřebuje pomoci s make-upem, výběrem účesu, oblečení a krásných doplňků. Nakonec potřebuje upravit i její kůň, kterému můžete měnit srst, hřívu a vybrat mu krásně sedlo s doplňky.

Wedding Trouble

9.4.2012
96%
Hra - Wedding Trouble
Video se načítá
Wedding Trouble je super hra pro všechny holky, které si někdy představovaly, jak by asi měla vypadat jejich svatba. Postupně si totiž podle svých představ budete moct vybrat a vyzdobit svatební místo, nakoupit oblečení pro nevěstu i ženicha a zvolit všechny nezbytné doplňky. Na rozdíl od běžných…

Bomb It 7NÁŠ TIP

21.3.2014
89%
Hra - Bomb It 7
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl hry Bomb It. V novém díle si budete moci vyzkoušet nové bonusové vybavení, které vám při hře padá. Dále budete moci vaši postavičku i obléci do pěkného oblečku.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.