Oblíbené hry

Barbie Cake

29.4.2012
88%
Hra - Barbie Cake
Video se načítá
Dort panenky Barbie je výborná hra ve které si přijdou na své milovnice zdobení, vaření i této krásky. Vyberte panence oblečení a hlavně tvar sukně, která se stane dortem. Ten pak můžete podle libosti zdobit z opravdu velké nabídky polev, krémů, svíček i jednotlivých cukrových pochoutek. Vše co na…

Virtuální stěňátko

19.8.2012
93%
Hra - Virtuální stěňátko
Video se načítá
Toužíte po vlastním pejskovi, ale nemůžete ho mít? Nebo se Vám prostě jen líbí roztomilá štěňátka? Pak právě pro Vás je tady super hra, ve které budete pečovat o jednoho opravdu moc milého pejska. Budete ho hladit, krmit ho, mýt i ošetřovat. Nejen kvůli skvělé grafice si hru určitě užijete.

Potion of Beauty

6.1.2014
90%
Hra - Potion of Beauty
Video se načítá
Potion fo Beauty je zábavná hra, ve které budete míchat lektvary. Podle toho, jaký namícháte lektvar, se z čarodějnice stane kráska nebo obluda. Na výběr máte mnoho ingrediencí, které je možné kombinovat.

Grow RPG

1.11.2013
85%
Hra - Grow RPG
Video se načítá
Ve hře Grow RPG si dobře rozmyslete strategii, jak budete stavět jednotlivé budovy, protože jejich pořadí je rozhodující pro jejich vývoj. Hru úspěšně dokončíte pouze v případě, kdy porazíte zlé démony a věřte, že k tomu vede pouze jedna jediná cesta. Pokud ji nedokážete najít, nezachráníte ani…

Baby Hazel Pet Care

18.10.2013
88%
Hra - Baby Hazel Pet Care
Video se načítá
Holčička Hazel našla na své zahradě malého zajíčka, kterého vzala domů. Vaším úkolem je jí pomáhat při starání o zajíčka. Společně s holčičkou ho budete koupat, krmit, hrát si s ním, ošetřovat a mnoho jiných věcí. Aby byli oba šťastní, je nutné jim splnit, vše co uvidíte v bublinkách nad nimi, jinak…

My Tiger

16.7.2013
88%
Hra - My Tiger
Video se načítá
My Tiger je oddechová hra, která je věnována hlavně dívkám. Hra spočívá v tom, abyste se co nejlépe postarala o svého Tygra. Měli byste mu dát najíst, starat se o jeho zdraví, hrát ukolébavky a samozřejmě věnovat lásku. Postarejte se o tygra, co nejlépe!

Hair Expert 2

17.3.2014
87%
Hra - Hair Expert 2
Video se načítá
Hair Expert 2 je skvělá hra pro všechny dívky, ve které se stanete kadeřnicí v profesionálním salonu. Chodit k vám budou různé zákaznice, kterým musíte umýt a vyfénovat vlasy a následně jim vytvořit účes přesně podle jejich představ. Jako předloha vám poslouží jejich fotografie.

Petz Fashion

30.5.2011
96%
Hra - Petz Fashion
Video se načítá
Velmi povedená hra nejen pro holky. V této hře si vyberete některého domacího mazlíčka a připravíte ho na módní přehlídku. Musíte ho správně umýt, načesat a obléknout a na všechno máte jen několik minut. Poté se vydáte na samotnou přehlídku, kde musíte získat co nejvíce pozornosti.

Monkey Go Happy Tales 2

16.5.2014
90%
Hra - Monkey Go Happy Tales 2
Video se načítá
Další hra ze série Monkey Go Happy je tu. Tentokrát tě čeká pět různých příběhů, ve kterých musíš zachránit malé opičky. To nebude jednoduché, musíš použít vhodně všechny věci, které ve hře najdeš.

Find The Candy Winter

18.10.2014
86%
Hra - Find The Candy Winter
Video se načítá
Najděte všechny sladkosti a hvězdičky v každém levelu. Můžete maximálně najít 3 hvězdy, takže se pořádně snažte!
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

My sweet hamster

28.3.2012
85%
Hra - My sweet hamster
Video se načítá
Dokážete se správně postarat o křečka? Takový křeček má spoustu potřeb. Musíte mu čistit klec, krmit ho, starat se o jeho zábavu, zdraví, dávat ho spát a spoustu dalších věcí. Udržujte křečka šťastného a zdravého, aby byl u Vás spojený a nechtěl z Vašeho terária utéct.

Cat Breeder

20.10.2013
88%
Hra - Cat Breeder
Video se načítá
Skvělá hra, kde se staráš o kočky! Vyber si jednoho z čtyřnohých domácích mazlíčků a dopřej mu vše, co si řekne - zajisti mu správnou stravu, dostatek hlazení a pozornosti, hračky i prostor na vyměšování. Dokážeš se o kočičku perfektně postarat?

Anis Ice Cream Shop

16.12.2013
78%
Hra - Anis Ice Cream Shop
Video se načítá
V dekorační hře Anis Ice Cream Shop se stanete designérem, který má za úkol zařídit nový obchod se zmrzlinou. K dispozici budete mít široký výběr sedaček, stolů, koberců, oken, ale i menších dekoraci, které vám pomohou váš obchod zútulnit.

Horse Jumping 3D

28.8.2013
65%
Hra - Horse Jumping 3D
Video se načítá
Dokážeš ovládat koně? V této hře budeš muset. Čeká tě mnoho kol parkurů nebo běhání po určitých bodech. Pokaždé musíš kontrolovat, jestli běžíš správnou rychlostí. Můžeš jít, klusat, cválat, nebo tryskat. Když poběžíš špatnou rychlostí, nedostaneš žádné body.

Adam a Eva

30.5.2011
93%
Hra - Adam a Eva
Video se načítá
V této hezky zpracované hře máte za úkol dostat Adama za Evou. Cestou k ní bude ovšem muset překonávat různé překážky a logické hádanky, které budete muset vyřešit. Hra se ovládá pouze klikáním myší, tím také odhalíte různé řešení problémů.

Island Tribe 2

7.10.2012
95%
Hra - Island Tribe 2
Video se načítá
V této super strategické hře budete osidlovat ostrov. Začnete jako jediný obyvatel s malou základnou a Vašim úkolem bude zastavět celou mapu a splnit zadané úkoly. To se Vám podaří, když budete sbírat dřevo, vodu, kameny, med a ostatní suroviny. Ty Vám pomůžou postavit a opravit cesty, mosty, farmy…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.