Oblíbené hry

Office Girl

27.3.2014
80%
Hra - Office Girl
Video se načítá
V oblíkačce Office Girl bude vaším úkolem vybrat oblečení pro dívku, která se chystá do práce do kanceláře. K dispozici budete mít množství šatů, sukní, halenek, bot i mnoho šperků a doplňků. Kromě toho dívce můžete vybrat i jiný účes a barvu vlasů .

Bird Show

4.11.2013
80%
Hra - Bird Show
Video se načítá
Už jste někdy viděli ptačí show v zoo? Je to opravdová sranda a ptákům se také líbí býti středem pozornosti. Vaším úkolem bude vystrojit instruktorku, která představuje divákům své ptactvo. Pomozte jí se obléci, aby vypadala naprosto dokonale.

Fashion Icon Casual Style

21.11.2013
76%
Hra - Fashion Icon Casual Style
Video se načítá
V této hře budete pomáhat mladé a krásné slečně se hezky obléct. Vybírejte z toho nejlepšího všedního oblečení. Začněte účesem, pokračujte strojením a samozřejmostí budou i módní doplňky.
Hra - Image Disorder Emma Watson
Video se načítá
Image Disorder Emma Watson je puzzle hra, ve které budete skládat obrázky Hermiony Grangerové. Celkem na vás čekají tři různé obrázky, které je potřeba složit za co nejkratší čas a získat tak nejvyšší skóre.
Hra - Frozen Perfect Christmas Tree
Video se načítá
Pomozte dvěma sestrám Anne a Else ozdobit vánoční stromeček. Na levé straně najdete ozdoby, které na stromeček můžete libovolně přikládat.

Monkey go happy 3

13.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 3
Video se načítá
Monkey go happy je tu již se svým třetím pokračováním a tentokrát budete dělat radost rodince tří opiček. Čeká na Vás dalších 15 nových zajímavých úkolů u kterých se pobavíte i si zapřemýšlíte. Opět musíte dát ale pozor, abyste zbytečně nepoužívali nepotřebné věci, protože každé kliknutí se počítá…

Princess Maker 2

15.6.2013
85%
Hra - Princess Maker 2
Video se načítá
Jak by podle vás měla vypadat ta nejkrásnější princezna? V této opravdu velice povedené a skvěle propracované hře si jednu takovou pohádkovou krásku budete moci od základů vytvořit. Můžete kombinovat nejrůznější krásné oblečení, vybrat si z mnoha barev a použít i spoustu doplňků :)

Disneyland Spa Day

12.1.2014
89%
Hra - Disneyland Spa Day
Video se načítá
Přeneste se se svým Salónem krásy do Disneylandu a vyčarujte této zákaznici úsměv na tváři. Ne jen že jí budete dělat různé procedury, ale i vybírat make-up a oblečení.

Kitty needs owner

5.11.2013
90%
Hra - Kitty needs owner
Video se načítá
Osamocená kočička potřebuje vaši pomoc! Musíte ji prvně vykoupat, osušit, navonět a přidat nějaký ten doplněk. Pak máte mnohem větší šanci, že se kočičky někdo ujme.

Touring in Rome

22.1.2013
75%
Hra - Touring in Rome
Video se načítá
Udělejte si malý výlet do Říma a představte si jaké by to asi bylo projíždět se s klukem Vašich představ klasickýma malýma uličkama tohoto historického města na skútru. V této hře vyberete krásné slečně nejen účes, oblečení a ty nejlepší doplňky ale právě i některý z široké nabídky skútrů :)

Denim Trends

24.10.2011
66%
Hra - Denim Trends
Video se načítá
Zahrajte si na modelku a zkoušejte si jednotlivé druhy oblečení. Na výběr máte z množství hezký kousků a vybírat si můžete také z doplňků jako jsou kabelky či šperky. Velkou část vzhledu dělá také účes a proto ani v této hře nechybí možnost vyzkoušet různé střihy.

Girl Power

25.6.2012
90%
Hra - Girl Power
Video se načítá
V této oblíkačce budete mít možnost vybrat účes, oblečení, boty i doplňky, ne jedné ani dvěma slečnám, ale hned pěti sexy rebelkám. Jak budou podle Vás vypadat a jak jim to spolu bude na konci slušet?

Professor Purse

14.9.2012
94%
Hra - Professor Purse
Video se načítá
Tato vynikající hra je kombinace testu a dekorační hry. První si podle svého vkusu a nálady vyrobíte dokonalou kabelku a pak do ní naskládáte nejrůznější věci z nabídky. Podle toho, co si vyberete a jak bude Vaše kabelka vypadat se můžete každý den dozvědět něco o sobě. Kdo neumí anglicky, tomu…

Dokonalý náhrdelník

28.9.2012
95%
Hra - Dokonalý náhrdelník
Video se načítá
Vyrobte si svůj vlastní krásný šperk. Na začátku si vyberete některý z tradičních i zajímavých tvarů náhrdelníků a pak se budete moct pustit do zdobení úplně podle své fantazie. Do náhrdelníku můžete zasadit nejrůznější drahé kameny, perly nebo ozdoby.

Snow Queen Dress Up

24.4.2014
86%
Hra - Snow Queen Dress Up
Video se načítá
Vytvořte si podle vás, krásnou sněžnou královnu a připravte ji na její korunovaci.

Monkey Go Happy 4

14.3.2012
89%
Hra - Monkey Go Happy 4
Video se načítá
Oblíbená hra s roztomilými opičkami, které se stanou Vašimi průvodci po zajímavých minihrách, je opět tady! Patnáct rozdílně náročných úkolů, ve kterých musíte správně používat věci, nadchne jistě nejen ty nejmenší. Nezapomínejte ale, že čím méně kliknutí použijete, tím budete lepší :)

Bone Sniffer

19.11.2011
84%
Hra - Bone Sniffer
Video se načítá
Ve hře Bone Sniffer budete muset tentokrát zapojit své logické myšlení, jedině tak můžete získat pro tohoto pejska kost, kterou mu ukradli. Procházejte jednotlivými částmi hry, ve kterých musíte vždy splnit určitý úkol a najít řešení situace.

Miley Cyrus Hairstyle

14.10.2013
83%
Hra - Miley Cyrus Hairstyle
Video se načítá
Miley Cyrus už nechce mít typický vzhled, jako Hanna Montana. Pomůžeš jí navrhnout nový střih a barvu vlasů, který by se jí mohl líbit?
Hra - Selena Gomez Cool Hairstyle
Video se načítá
Selena Gomez potřebuje změnu v účesu. Pomůžeš jí vytvořit nový účes, se kterým by mohla vystoupit na veřejnosti? Ve hře její vlasy můžeš šamponovat, mýt, barvit, natáčet nebo různé dekorovat. Jak bude vypadat tvá Selena Gomez?

Polar Bear Care

23.10.2013
83%
Hra - Polar Bear Care
Video se načítá
Lední medvěd jako domácí mazlíček je velmi zajímavá představa. Ty si to teď můžeš vyzkoušet. Umyj ho, usuš, vyčesej, nakrm, obleč... Lední medvídek má mnoho přání. Na výběr máš ze dvou módů - v jednom se pokusíš postarat se o co nejvíc medvědů během tří minut, ve druhém si můžeš vybrat jednoho…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.