Oblíbené hry

Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Pou Nose Doctor

2.4.2014
73%
Hra - Pou Nose Doctor
Video se načítá
Pou potřebuje ošetřit a vyčistit nos protože ho bolí. K tomu budete potřebovat nářadí před sebou. Zprávy ho opět šťastným a vyléčíte ho?

Pou at the Doctor

21.6.2014
51%
Hra - Pou at the Doctor
Video se načítá
Pou v hlavní roli v této ne úplně povedené hře. Tvým úkolem je ho ošetřit, protože Pou je zraněný. Stačí ale málo a Pou bude za chvíli zase úplně zdravý.

Virus Wars

1.4.2014
76%
Hra - Virus Wars
Video se načítá
Zahrajte si tuto skvělou strategii, ve které budete hrát za viry. Vaším úkolem se bude množit a roztahovat po buňkách. Tahem myši můžete přesunovat viry do boje. Co se týče vylepšení, můžete upravit rychlost, sílu, obranu a množení. Podaří se vám dostat až na konec?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.