Oblíbené hry

Rodinná restaurace

12.12.2012
91%
Hra - Rodinná restaurace
Video se načítá
Staňte se na chvíli kuchařkou v pravé rodinné restauraci vyrábějte jídla přesně podle přání svých zákazníků. Každý den přibudou do Vašeho menu další jídla, které se budete muset naučit dobře dělat, aby byli zákazníci spokojení a dobře zaplatili. Tentokrát nebudete muset stíhat přebírat objednávky a…

Youda Safari

1.6.2012
79%
Hra - Youda Safari
Video se načítá
Dokážete se postarat o vlastní safari zoo? Hlavním úkolem bude správně a rychle provádět návštěvníky a ukazovat jim krásná exotická zvířata. Když se Vám dobře povede, budete si moct zoologickou zahradu i vylepšovat a rozšiřovat.

Papa´s Pancakeria

15.4.2012
92%
Hra - Papa´s Pancakeria
Video se načítá
Je tady další z restaurací Papa´s, tentokrát specializovaná na palačinky. Přijímejte specifické objednávky, smažte správně palačinky a ozdobte je podle přání zákazníka. Nakonec bude Váš kuchařský výkon ohodnocen a podle toho také dostanete peníze. V každém dalším levelu bude víc ingrediencí a tím i…

Ashtons Family Resort

17.12.2014
75%
Hra - Ashtons Family Resort
Video se načítá
Právě jste si otevřeli rekreační středisko na krásném horském úpatí. Malá nápověda na začátku vám pomůže rozjet podnikání při prvních začátcích. Podaří se vám vyhovět všem úřadům?

Cake Master 2

17.9.2014
89%
Hra - Cake Master 2
Video se načítá
Chcete se stát skutečným odborníkem přes zdobení zákusků a koláčů? Tak v tom případě jste na správném místě. Právě zde se všechno naučíte. Po každém ozdobeni vás ohodnotí váš šéfkuchař.

Fairy

24.3.2015
81%
Hra - Fairy
Video se načítá
V této hře se vydáte do začarovaného lesa, ve kterém budete vytvářet pohádkové víly. Nejdříve musíte za pomoci vodního květu pochytat barevné světélka, ze kterých později vytvoříte nádhernou vílu. Aby vám víla neutekla přesuňte ji do lucerny.

Adam a Eva

30.5.2011
93%
Hra - Adam a Eva
Video se načítá
V této hezky zpracované hře máte za úkol dostat Adama za Evou. Cestou k ní bude ovšem muset překonávat různé překážky a logické hádanky, které budete muset vyřešit. Hra se ovládá pouze klikáním myší, tím také odhalíte různé řešení problémů.
Hra - Jolly Jong - Sands of Egypt
Video se načítá
Jolly Jong je další Mahjongová hra, která se vám bude zaručeně líbit! Odkrývejte kameny, dokud vám nezbyde ani jeden. To se vám vždy nemusí povést, takže si dávejte pozor a rozmýšlejte si tahy. Podaří se vám nahrát TOP skóre?

Pet Shop

27.8.2013
89%
Hra - Pet Shop
Video se načítá
Teena si otevřela obchod se zvířaty, protože má ráda zvířátka, ale s prodejem nemá mnoho zkušeností. Pomůžete jí s obsluhou zákazníků a samotným prodejem zvířat a doplňků k nim? Kromě toho budete mít na starosti i koupi zvířátek pokud se vyprodají.

Monkey GO Happy Bats

17.11.2015
80%
Hra - Monkey GO Happy Bats
Video se načítá
V několika minihrách se budete snažit rozveselit smutnou opičku. Budete plnit různé úkoly a hádanky. Také si můžete vybrat vzhled vaší opičky.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Janes Hotel v češtině

19.12.2014
78%
Hra - Janes Hotel v češtině
Video se načítá
Vybudujte si vlastní hotel! Vaším úkolem bude se starat o nové hosty a samozřejmě o potřeb těch, kteří jsou u vás již ubytování. Musíte jim nosit kafe, čisti pokoje a další služby.

Plants vs ZombiesNÁŠ TIP

22.8.2013
99%
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Kdo by neznal tuto skvělou pařbu, ve které bráníte svůj dům před nájezdy zombíků. K dispozici máte celou řadu rostlin, které plivou nebo vybuchují v blízkosti zombies. K nakupování rostlin budete potřebovat slunce, které padá z nebe a musíte jej chytat. Slunce vám dávají i slunečnice.

Youda Farmer 3

30.5.2012
90%
Hra - Youda Farmer 3
Video se načítá
Je tady další z výborných farmářských her, které si určitě užijete. Tentokrát se ocitnete v zimním období, kde budete hospodařit se dřevem a i nezbytnými zásobami.

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…

Dog Hotel

15.8.2011
95%
Hra - Dog Hotel
Video se načítá
V této hře se stanete majitelkou hotelu, ale ne ledajakého. Jde totiž o hotel s pejsky, takže je vaším úkolem starat se o všechny psíky, kteří se k vám dostanou. Musíte o ně pečovat a starat se, aby měli všechno co potřebují. Za to jste potom náležitě odměněni a můžete projít do dalšího levelu.

Happy Builder

21.11.2011
83%
Hra - Happy Builder
Video se načítá
Cílem této hry je v každém levelu postavit věci na své místo, podle předlohy. K dispozici máte jeřáb, kterými můžete jednotlivé části skládat tak, jak je potřeba. Čím dříve se vám to podaří, tím více bodů získáte.

Live Puzzle

2.8.2013
79%
Hra - Live Puzzle
Video se načítá
Pokud vás už nebaví klasické puzzle, vyzkoušejte Live Puzzle. Vaším úkolem bude v každém kole poskládat pohyblivý obrázek. Zpočátku se vám to bude zdát možná náročné, avšak postupem času si dozajista najdete způsob, jak postupovat a obrázek tak správně poskládat.

Pregnant Elsa Quiz

26.4.2015
80%
Hra - Pregnant Elsa Quiz
Video se načítá
V této hře se dostanete do třídy, kde učí Elsa. Dokážete odpovědět na její otázky a také vyřešit všechny hádanky, které Vám zadá? Zahrajete si i puzzle a budete moci vymalovat Olafa.

Monkey Go Happy 4

14.3.2012
89%
Hra - Monkey Go Happy 4
Video se načítá
Oblíbená hra s roztomilými opičkami, které se stanou Vašimi průvodci po zajímavých minihrách, je opět tady! Patnáct rozdílně náročných úkolů, ve kterých musíte správně používat věci, nadchne jistě nejen ty nejmenší. Nezapomínejte ale, že čím méně kliknutí použijete, tím budete lepší :)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.