Oblíbené hry

Shopaholic Beach ModelsNÁŠ TIP

30.4.2014
91%
Hra - Shopaholic Beach Models
Video se načítá
Zahraj si hru ze série Shopaholic. Nakupuj oblečení a choď na party. Musíš ale splňovat dresscode! Vyhledávací tlačítko s lupou ti pomůže zorientovat se v tom, co kde prodávají. Ve tvém šatníku ti zase pomůže pejsek. Pokud ti budou docházet peníze, jdi na chvíli pracovat do zmrzlinářství, není to…

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Ambulance Truck Driver

21.6.2013
81%
Hra - Ambulance Truck Driver
Video se načítá
V této hře se stanete neohroženým řidičem sanitky, který musí zdolávat opravdu těžký terén, aby se dostal k pacientům a zpět. Snažte se pacienty co nejméně poranit na cestě zpět do nemocnice. Za vydělané peníze můžete upravovat sanitku. Nejste omezeni časem, takže se snažte co nejméně poranit…

Prison Bus Driver

4.4.2013
70%
Hra - Prison Bus Driver
Video se načítá
Zábavná hra, ve které musíte převézt zločince z vězení na policejní stanici. Po cestě na Vás však číhá mnoho banditů, kteří by chtěli vězně osvobodit. Musíte tak stále vylepšovat autobus, aby vydržel všechny útoky.

School Bus Decoration

29.9.2013
85%
Hra - School Bus Decoration
Video se načítá
Udělejte podle své fantazie ten nejlepší a nejkrásnější školní autobus. Vyberte některé z tvarů oken, dveří, světel, zrcátek i mnoha nejrůznějších dekorací.
Hra - Monkey go happy marathon
Video se načítá
Monkey go happy marathon je speciální vydání hry, ve které rozveselujete opičky tak, že plníte jejich zapeklité úkoly. Tentokrát si budete moct z rodinky vybrat, komu budete dělat radost. Čím míň kliknutí použijete, tím budete lepší. Dokážete projít všemi úkoly?

PupzzleHra s oceněním

13.3.2014
81%
Hra - Pupzzle
Video se načítá
Pupzzle je logická hra pro nejmenší, ve které bude vaším úkolem pomoci malému smutnému pejskovi. Rozveselíte ho tím, že mu budete pomáhat v jednotlivých kolech. Kola které se ve hře nachází jsou z praktického života. Abyste kolo prošli musíte používat nejen mozek, ale i správný postup. Dokážete…

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…

Draculaura First Aid

21.4.2014
68%
Hra - Draculaura First Aid
Video se načítá
Draculaura se nešťastne poranila a nyní potřebuje vaši pomoc s ošetřením. Poskytněte jí ji, aby byla opět šťastná a zdravá?

Match Match Date

26.8.2013
89%
Hra - Match Match Date
Video se načítá
Jak by podle vás mělo vypadat a probíhat ideální romantické rande. Scénu z takovéto schůzky můžete vytvořit podle vlastní fantazie v této super hře. Nejdřív zvolíte pro zamilovaný pár jména, potom barvu vlasů, oblečení a všeho ostatního. Pak se pusťte do úpravy samotné scény.

Vytvoř parfém

24.5.2012
75%
Hra - Vytvoř parfém
Video se načítá
V této hře, která Vás bude určitě bavit, si vyzkoušíte vyrobit vlastní parfém. Podle toho, jaké přísady do něj přidáte, bude mít účinky na okolí. Dokážete najít kombinaci, která ke slečně co ho použije, muže přiláká, místo aby jej spíš odpudila?

Frogtastic

22.5.2013
76%
Hra - Frogtastic
Video se načítá
Je tady zábavná oddechovka, ve které budete muset nakombinovat správně ingredience, ze kterých pak vytvoříte kouzelnou rtěnku pro princeznu. Když totiž políbí s touto rtěnkou zakletého prince, stane se z žabáka opět krasavec. Když ale zvolíte špatnou kombinaci, můžete se princ proměnit v něco docela…

Princess Slacking 2

22.9.2013
86%
Hra - Princess Slacking 2
Video se načítá
Druhý díl s nudící se princeznou. O princeznu se zajímá mnoho nápadníků, ale ji to moc nezajímá, nebo přinejmenším ne ten jeden. Proto se snaží dělat mnoho jiných věcí jako malovat se, pusinkovat další nápadníky (aby z nich byly žáby), jíst dort nebo se projet v kočáře.

Můj super přítel

15.7.2012
77%
Hra - Můj super přítel
Video se načítá
Proti krásné slečně se jednoho dne všechno spyklo. Ulomil se jí podpatek a teď ji navíc ohrožuje chlapík v parku. Ale nic není ztraceno. Vzpomněla si, že může zavolat z kouzelného telefonu a přispěchá její super přítel. Jenomže záleží na čísle, které vytočí. Pomůžete jí? Zvolte kombinaci čísel a…

Shopping Cart Hero 3

9.3.2012
79%
Hra - Shopping Cart Hero 3
Video se načítá
Zkuste super originální oddechovou hru, ve které budete přímo létat v nákupním vozíku. Co nejrychleji se rozběhněte a v pravý čas naskočte, abyste doletěli co nejdál. Podle vzdálenosti, kterou uletíte, potom dostanete peníze, za které si budete moct koupit lepší vybavení a vylepšení pro svůj vozík.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.