Oblíbené hry

Fishdom H2ONÁŠ TIP

14.12.2014
94%
Hra - Fishdom H2O
Video se načítá
Vytvořte si akvarium podle vašich představ. Budete ho moci vyzdobit, pořídit si rybičky, ok teré se musíte dobře starat. Bude opravdu z čeho vybírat, takže záleží pouze na vás, jak si to celé vyzdobíte.

Barbie and Friends Makeup

10.10.2015
63%
Hra - Barbie and Friends Makeup
Video se načítá
Postarejte se o Barbie a její dvě krásné kamarádky. Vaším úkolem bude každé z nich aplikovat pěkný make-up. Pomůžete každé z nich?

My sweet hamster

28.3.2012
85%
Hra - My sweet hamster
Video se načítá
Dokážete se správně postarat o křečka? Takový křeček má spoustu potřeb. Musíte mu čistit klec, krmit ho, starat se o jeho zábavu, zdraví, dávat ho spát a spoustu dalších věcí. Udržujte křečka šťastného a zdravého, aby byl u Vás spojený a nechtěl z Vašeho terária utéct.

Winx Club Hexagon

8.3.2012
71%
Hra - Winx Club Hexagon
Video se načítá
Máte rády víly Winx? Pak je tato skládačka to pravé pro Vás. Postupně budete doplňovat šestiúhelníky do krásného obrázku, aby se Vám tak objevily tři víly. Nebojte se, že byste to nezvládly, pořád uvidíte předlohu.

Attack to magix

23.4.2012
71%
Hra - Attack to magix
Video se načítá
Je tady super hra s vílami Winx v hlavních rolích. Tentokrát je nebudete oblékat, ale budou bojovat s příšerou. Vyberte si vílu a nechte ji vystřelit jednu z jejích kouzelných schopností. Aby se Vám podařilo monstrum zlikvidovat, musíte včas kliknout na sílu úderu, aby byla co největší.

Ice Skating Slacking

13.12.2013
88%
Hra - Ice Skating Slacking
Video se načítá
Užijte si společně se Sárou vánoční pohodu na kluzišti. Kromě bruslení budete společně se Sárou vymýšlet nezbednosti. Jaké? Například budete psát sms, koulovat ostatní děti nebo dělat bruslařské kousky. Pomozte Sarah, aby ji nevyděl její přítel.

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Cake Master 2

17.9.2014
89%
Hra - Cake Master 2
Video se načítá
Chcete se stát skutečným odborníkem přes zdobení zákusků a koláčů? Tak v tom případě jste na správném místě. Právě zde se všechno naučíte. Po každém ozdobeni vás ohodnotí váš šéfkuchař.
Hra - Fashion Designer Slacking
Video se načítá
Pomozte Sáře aby se v práci zabavila různorodými činnostmi a zapomněla na svou klasickou práci švadleny. Dokážete jí v každé príležitosti pomoci, aby ji neviděla její nadřízená?

Sofia Halloween Face Art

25.10.2014
85%
Hra - Sofia Halloween Face Art
Video se načítá
Halloween je spojen vždy s parádními maskami. V této hře si můžeš masky vyrobit. Stačí si vybrat vzor a poté musíš na obličej namalovat všechny vrstvy. Některé masky vypadají opravdu povedeně a jistě se Ti budou líbit.

My Dolphin show 5

26.1.2015
94%
Hra - My Dolphin show 5
Video se načítá
Zahrajte si další parádní díl hry, ve které se budete jako delfín předvádět lidem. Vaším úkolem bude ukazovat různé atrakce, balónky, kruhy a podobně. Hlavně se snažte získat co nejvíce publika.

My Dolphin Show 4NÁŠ TIP

1.7.2014
94%
Hra - My Dolphin Show 4
Video se načítá
Her se zvířaty není nikdy dost, obzvlášť těch s delfíny. Máme tu pokračování skvělé hry My Dolphin Show, už čtvrtý díl. Vyzkoušej si s delfínem různé triky, získávej peníze a kupuj si za ně skvělé nové oblečky pro svého delfína!

My Dolphin Show 3

2.2.2014
96%
Hra - My Dolphin Show 3
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této skvělé hry, ve které opět budete řídit ve vodním světě s delfínem. Dělejte triky a získávejte body! Snažte se je provádět přesně a body navíc vás určitě neminou. Budete moci nakoupit i další savce jako kosatku a další jiné vodní tvory.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

Frizzle Fraz 4

7.4.2014
76%
Hra - Frizzle Fraz 4
Video se načítá
Skákačka Frizzle Fraz má už čtvrtý díl! Budeš pomáhat chlupatému stvoření, aby se v pořádku dostalo do dalšího kola. Cestou musíš osvobodit malé příšerky, které jsou zamrzlé v ledu. Vyhni se ale zlým nepřátelům i všem nebezpečným překážkám!
Hra - Home Sheep Home 2: Lost Underground
Video se načítá
Home Sheep Home 2: Lost Underground je pokračování logické hry, ve které se se třemi ovečkami dostanete do tmavého podzemí. Vzájemnou spoluprací mezi ovečkami musíte najít způsob, jak se z podzemí dostat. Každá ovečka má jinou velikost, co budete muset při řešení jednotlivých kol využít.

Gift Rush 3

4.10.2014
85%
Hra - Gift Rush 3
Video se načítá
Zahrajte si 3. díl této bezvadné hry! Pomozte pavoukovi nakrmit jeho mladé. K tomu budete využívat vaše pavučiny. Pohybujte se pomocí pavučiny a dopravte jídlo nebo mladého až k jídlu. Zvládnete vyřešit všechny levely?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.