Oblíbené hry

Fantasy Horse Maker

20.5.2014
93%
Hra - Fantasy Horse Maker
Video se načítá
V této hře se můžete skutečně vyřádit a využít svou fantazii a styl. V této hře bude vaším úkolem vytvořit originálního koně se zajímavými prvky, které máte v nabídce. tak směle do toho a využijte všechny možnosti.

AltShift

30.5.2012
79%
Hra - AltShift
Video se načítá
V logické skákačce AltShift se vydáte s hlavním hrdinou osvobodit svou lásku ze spárů zlého profesora jménem Corp.. Abyste se k ní dostali, je potřeba překonat mnoho překážek a v každém kole se dostat až do konce. Hlavní hrdina se navíc dokáže pohybovat v černém i bílém prostředí.

Tilt

30.5.2011
79%
Hra - Tilt
Video se načítá
Hra Tilt patří mezi 3D oddechovky, ve kterých musíte mít trochu postřeh a trochu logického myšlení. Vaším úkolem je dostat kuličku, která je umístěna na pohyblivé dřevěné desce do portálu, který ji přenese do dalšího levelu. Pohyb kuličky udáváte nakloněním desky.

Barbie skákačka

23.8.2012
94%
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
Je tady dokonalá skákačka pro holky. Hlavní hrdinkou je totiž malá panenka Barbie, se kterou podstoupíte náročnou cestu za cennými body. Stejně jako v ostatních skákačkách se nesmíte nechat zabít všudypřítomnými potvůrkami, ani nikam spadnout. Máte sice 3 životy, ale s těmi je dobré šetřit.

Adam and Eve 3

18.1.2015
82%
Hra - Adam and Eve 3
Video se načítá
Cílem hry je pomoci nalézt Adamovi svoji ženu. Cesta k ní je ovšem velmi spletitá, protože musíte překonat opravdu hodně překážek a hádanek. Některé jsou docela těžké, takže si skvěle procvičíte mozkové závity. Kdo se dokáže dostat až na konec?

Milk Quest

26.3.2012
93%
Hra - Milk Quest
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem pomoci kotěti dostat se k mléku. V každé scénce se však budete muset vypořádat s různými překážkami, které kotěti v další cestě brání. Hra se ovládá za pomoci myši.
Hra - Baby Hazel Sibling Trouble
Video se načítá
O Hazel a jejího malého bratra se stará chůva, která má dohlížet, aby byly v pořádku. Pomozte Hazel s hraním a péčí o bratra.
Hra - Dress up Shop Summer collection
Video se načítá
Rádi nakupujete? A co byste řekli na svůj vlastní obchod s oblečením? Ve hře Dress up Shop Summer collection si vedení podniku můžete vyzkoušet. Vaším úkolem bude obsluha klientek. Prodejte jim, co si v bublinách vyžádají v dané barvě. Následně stačí sebrat peníze a můžete se vrhnout na další…
Hra - Scooby Doo Shaggys Midnight
Video se načítá
Zahrajte si bezvadnou logickou hra na motivy oblíbeného seriálu Scooby Doo. Tentokrát bude hlavním hrdinou jeho páníček Shaggy. Ten se ocitl náměsíčný o půlnoci ve strašidelném domě a jen Vy ho můžete dovést k východu. Jenže to nebude vůbec jednoduché. Cestu mu musíte předem připravit ze směrových…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.