Oblíbené hry

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…

Pixie Scene Maker

14.4.2014
88%
Hra - Pixie Scene Maker
Video se načítá
Vytvořte si krásný párek mladých tajemných vil. Je jen na vás, jaké oblečení, vlasy a make-up jim vyberete.

Amusix Flute

1.1.2013
78%
Hra - Amusix Flute
Video se načítá
Hráli jste někdy na flétnu? Ne? Tak máte jedinečnou příležitost si to vyzkoušet. Ze začátku hrajete jednoduché tóny, ale každým kolem začínají být tóny těžší. Když neuděláte ani jednu chybu, tak obdržíte zlatou hvězdu. Dokážete je vyhrát všechny?

Amusix Violin

3.11.2012
88%
Hra - Amusix Violin
Video se načítá
V této výborné postřehové hře se můžou stát houslovými virtuosy i ti, kdo nemají vůbec žádný hudební sluch nebo nadání. Půjde hlavně o to, ve správnou chvíli a na správně dlouhou dobu mačkat zadaná písmena a symboly na klávesnici. V každém levelu na Vás čeká krásnější ale náročnější melodie.

Chesssss

12.6.2014
71%
Hra - Chesssss
Video se načítá
Kdo se stane vítězem v neobvyklé verzi šachů pod názvem Chesssss. Na jedné hrací ploše hrají čtyři hráči najednou. Dokážete se v takové konkurenci prosadit?

My Perfume Salon 2

26.10.2011
90%
Hra - My Perfume Salon 2
Video se načítá
Druhé pokračování hry My Perfume Salon z vás opět udělá majitelku obchodu s parfémy. Vaším úkolem nebude pouze prodej voňavek, ale také jejich správná příprava. Pokud to neumíte, nemusíte se ničeho obávat, ve hře je návod, díky kterému se vaši práci dobře naučíte.

Bubble Dress Up

27.5.2012
89%
Hra - Bubble Dress Up
Video se načítá
Bubble Dress Up je super hra která nadchne milovnice módy i ty, kdo mají raději postřehové a logické hry. Abyste totiž mohly svou modelku obléct a vybrat si z nejlepšího oblečení, budete si muset vyhrát body na zaplacení ve hře připomínající hry bubble shooter.

Fairytale Scene Maker

17.2.2014
88%
Hra - Fairytale Scene Maker
Video se načítá
Pomozte sladké princezně a princi s oblékáním. Jaký styl jim vyberete je jen na vás, jedno je jisté máte nekonečné velké množství všemožných kombinací a širokou paletu barev. Tak jaké oblečení jim vybereš?

Velvet Fashion

14.11.2013
80%
Hra - Velvet Fashion
Video se načítá
Vytvořte této krásné a mladé slečně krásné starodávné šaty. Začněte s účesem a pak můžete pokračovat dále. Bude z čeho vybírat, tak už nečekejte a vyzkoušejte!
Hra - Strikingly Beautiful Princess Ariel
Video se načítá
Změňte princeznu Ariel k nepoznání. Vyberte jí netradiční účes, šaty a doplňky. Bude vaše Ariel krásná?

Disney princezny

25.5.2013
95%
Hra - Disney princezny
Video se načítá
Komu by se nelíbily a neměl rád princezny a hrdinky pohádkových příběhů Disney? V této opravdu super hře si jednu takovou princeznu budete moct vytvořit přesně podle vlastních představ. A je opravdu z čeho vybírat. Měnit můžete nos, pusu, líčení, tvar očí, barvu pleti a vlasů, účes a samozřejmě…

Action Heroine Creator

27.2.2014
94%
Hra - Action Heroine Creator
Video se načítá
Action heraoine Creator je další kreativní hra, ve které si můžete obléknout vlastní bojovnici. Vybrat jí můžete účes, oblečení a všemožné doplňky, které můžete barvit a kombinovat.

From Ugly To Pretty

31.12.2013
88%
Hra - From Ugly To Pretty
Video se načítá
Pomozte této mladé šprtce vypadat dobře. Je totiž zamilovaná do nejoblíbenějšího kluka ze školy. Jenže on o ní nestojí, protože je pro něj ošklivá. Vaším úkolem jí bude zkrášlit tak, aby jen zářila.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Girls Go Fashion Party

31.12.2012
94%
Hra - Girls Go Fashion Party
Video se načítá
Tři nerozlučné kamarádky se chystají na párty. Jenomže jsou trošku nepořádné a ve svých pokojích nemůžou najít některé důležité věci. Pomozte jim všechno co nejdříve najít a pak je podle svých představ na párty připravte. Jako vždy zvolte ten pravý účes, šaty, boty i líčení. Každá další slečna je o…

Video Game Avatar

25.4.2014
89%
Hra - Video Game Avatar
Video se načítá
Vytvořte si svou vlastní bojovnici a vyberte jí ty nejkrásnější kousky z nabídnutého repertoáru. Kromě účesu a oblečení máte k dispozici i doplňky.

Snow Queen Dress Up

24.4.2014
86%
Hra - Snow Queen Dress Up
Video se načítá
Vytvořte si podle vás, krásnou sněžnou královnu a připravte ji na její korunovaci.

Goodgame fashion

7.7.2011
90%
Hra - Goodgame fashion
Video se načítá
Povedená hra, ve které je vaším úkolem starat se o módní butik. K dispozici dostanete několik švadlen, se kterými vyrábíte nejrůznější druhy oblečení. Hra je velmi povedená a je dokonce v češtině.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.