Oblíbené hry

Red Ball 4Hra s oceněním

8.12.2012
91%
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Red Ball 4 je skvělá skákačka, ve které bude vaším úkol dopravit červeného smajlíka na konec každého levelu. Zdolávejte četné překážky, posbírejte co nejvíce hvězdiček a vyhněte se všem nepřátelům. Dokážete se dostat až k samotnému bossovi?

Pinata Hunter 2

25.12.2013
91%
Hra - Pinata Hunter 2
Video se načítá
Zábavné pokračování hry, ve které se snažíte rozbít piňatu se sladkostmi. K dispozici máte mnoho vylepšení, jak zbraní, tak rukavic či vysavačů a tašek, na sbírání sladkostí. Dávejte si však pozor, aby vás nebolela ruka.

Where is my left sock?Hra s oceněním

15.2.2014
67%
Hra - Where is my left sock?
Video se načítá
Where is my left sock? je postřehová hra, ve které bude vaším úkolem najít ztracené ponožky. V pravém horním rohu se vám přitom bude zobrazovat barva ponožky, kterou máte aktuálně hledat. Snažte se být při hledání co nejrychlejší, protože jen tak můžete získat dobré skóre.

Crazy Digger 2

13.2.2014
71%
Hra - Crazy Digger 2
Video se načítá
Na první pohled vypadá hra Crazy Digger 2 jednoduše. V pokročilých kolech však musíte předvádět dobrý postřeh, myšlení a také taktiku. Cílem je sníst všechny krystaly na herní mapě. Padající předměty zabijí monstra, ale také Vás.

Monkey Math Balance

31.5.2013
80%
Hra - Monkey Math Balance
Video se načítá
Otestujte si své vědomosti, stačí, když umíte trochu počítat! V této logické hře jde o to, abyste vyrovnali váhu tak, aby na obou stranách bylo naprosto stejně. V průběhu hry získávejte různé výhody jako třeba prodloužení času a dvojité XP a další. Troufnete si? Je to jen souboj s časem!

10 is Again

5.3.2014
80%
Hra - 10 is Again
Video se načítá
Vyzkoušejte si vaše mozkové závity s druhým pokračováním hry 10. I v druhém díle vás čeká počítání a hlavně sčítání číslic k dosažení čísla 10. Tentokrát to bude však těžší, ve hře se již objevuje násobení.

Potion of Beauty

6.1.2014
90%
Hra - Potion of Beauty
Video se načítá
Potion fo Beauty je zábavná hra, ve které budete míchat lektvary. Podle toho, jaký namícháte lektvar, se z čarodějnice stane kráska nebo obluda. Na výběr máte mnoho ingrediencí, které je možné kombinovat.

Patchworkz

20.10.2012
86%
Hra - Patchworkz
Video se načítá
Ve hře Patchworkz budete mít za úkol složit rozložené obrazce a doplnit všechny chybějící části. Čím rychleji se vám to podaří, tím více bodů získáte. Obtížnost kol se postupně stupňuje, takže se nudit rozhodně nebudete.

Prom Shop

8.8.2013
89%
Hra - Prom Shop
Video se načítá
Při hře Prom Shop se budete muset skutečně obracet, protože vlastníte svůj salón s plesovými šaty a doplňky. Vaším úkolem je obsloužit zákaznice, co nejrychleji a samozřejmě nabídnout jim to, co si v bublince vyžádají. Pokud nebudete dost rychlý, zákaznice odejdou a vy tak ztrácíte zisk. Za peníze,…

Claytus Hood

9.3.2012
88%
Hra - Claytus Hood
Video se načítá
Braňte svou pracně udržovanou zahradu před všemožnými škůdci jako jsou krtci, hraboši nebo i hmyz. Použijte všechny dostupné prostředky k jejich likvidaci dříve, než Vám všechno sežerou. Za zabité škůdce dostanete peníze na nákup dalších zbraní. Hra jistě potěší svou pěknou grafikou i skvělou…

Monkey Go Happy Mayhem

31.1.2014
83%
Hra - Monkey Go Happy Mayhem
Video se načítá
Je tu konečně další, dlouho očekáváný díl opiček! Jako vždy jsou smutní a potřebují rozveselit tak je vezměte do města a plňte úkoly, které je rozveselí a vás posunou dále ve hře.

Monkey Go Happy 6

18.5.2013
89%
Hra - Monkey Go Happy 6
Video se načítá
Rozveselte roztomilé smutné opičky z rodiny Monkey Go Happy už v šestém pokračování těchto super zábavných miniher. V každém kole musíte přijít za pomoci co nejméně kliknutí na to, jak vyřešit krátkou adventuru a tak udělat opičku šťastnou.
Hra - Monkey go happy marathon
Video se načítá
Monkey go happy marathon je speciální vydání hry, ve které rozveselujete opičky tak, že plníte jejich zapeklité úkoly. Tentokrát si budete moct z rodinky vybrat, komu budete dělat radost. Čím míň kliknutí použijete, tím budete lepší. Dokážete projít všemi úkoly?

Design Your Prom Look

29.3.2014
88%
Hra - Design Your Prom Look
Video se načítá
Pomozte této krásné a mladé dívce s výběrem make-upu a oblečení na dnešní maturitní večírek. Je celá nedočkavá, že ani neví co si vzít na sebe. Takže jí hezky naličte, vytvořte jí krásné večerní šaty, které můžete i upravovat. Nezapomeňte i na módní doplňky, které jí dodají velký šmrnc.

Spring Blooms

30.3.2014
72%
Hra - Spring Blooms
Video se načítá
Marie miluje jaro, je to jedno z jejích nejoblíbenějších ročních období. Každý rok chodí na velké nákupy. Vy budete muset vybrat jeden z těch nejhezčích oblečků a doplňků, které nakoupila tento rok. Začněte úpravou vlasů a pokračujte strojením, je jen na vás, jak bude vypadat.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.