Oblíbené hry

Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Where Am I

28.4.2013
70%
Hra - Where Am I
Video se načítá
Where Am I je zábavná logická hra, ve které je potřeba dostat malou kostku ven z neviditelného bludiště. Jednotlivé stěny bludiště se vám zobrazí pouze když do nich narazíte a to jen na malou chvíli. Vyřešení každého levelu proto vyžaduje dobrou paměť a skvělý orientační smysl.

Malá čarodějka

20.5.2012
83%
Hra - Malá čarodějka
Video se načítá
Staňte se malou čarodějkou v této jednoduché, ale velice zábavné kouzelnické hře. Zkuste namíchat ten správný lektvar, který z žáby udělá zase krásného prince. Po každé kombinaci kouzelných přísad vznikne z "prince" něco úplně jiného. Najdete správnou kombinaci.

Šití medvídka

20.7.2012
90%
Hra - Šití medvídka
Video se načítá
Je tady neobvyklá dovednostní hra, ve které si budete moct ušít vlastní plyšové zvířátko. Vyberte si vzor, nastříhejte látku, sešijte kousky k sobě a zvířátko vycpěte. Nakonec si zvolte, jak bude vypadat jeho obličej. Nemusíte se bát, že byste něco nezvládly, hra Vás krok po kroku povede.

My Sweet Kitten

28.10.2013
85%
Hra - My Sweet Kitten
Video se načítá
Máte rádi koťata? Zde je jedno opuštěné, o které byste se měli postarat. Ve hře ho budete krmit, oblékat, hrát si s ním a dokonce i mýt. Zvládnete se o něj postarat, co nejlépe?

Kitten Maker

20.10.2012
94%
Hra - Kitten Maker
Video se načítá
Nejen pro milovnice koček je tady super dekorační hra, ve které si vytvoříte úplně podle svých představ a fantazie malou kočičku. Jakou jí dáte barvu, vzor, ouška, ocas i pozadí? Bude z kočičky nakonec šelma jako tygřík, lvíček, gepard,... nebo dáte přednost milému domácímu koťátku?
Hra - Monster High Iris Clops Dress Up
Video se načítá
Vyberte Iris nové oblečení, které by jí slušelo. Upravte ji k nepoznání.

Paddle Ball

28.11.2013
68%
Hra - Paddle Ball
Video se načítá
Paddle Ball je na první pohled jednoduchá hra, avšak po pár minutách zjistíte, že až tak jednoduchá není. Jaký je váš úkol v této hře? Nejen, že musíte míček udržet na raketě, ale také musíte získat, co nejvíce úderů. Budeš právě ty ta nejlepší?

Angry Birds Cannon 3

24.10.2013
91%
Hra - Angry Birds Cannon 3
Video se načítá
Určitě každý z vás hrál Angry Birds, přinášíme vám další díl, ve kterém tentokrát budete sbírat zamilované samičky. Pro ty z vás co nikdy hru nehráli tak se ovládá pouze myší. Klikněte na prak a pohybem myši ho natáhněte tam, kam chcete a pusťte levé tlačítko. Vyřešíte všechny levely?

Pou Great Makeover

8.6.2014
81%
Hra - Pou Great Makeover
Video se načítá
Změňte Poua k nepoznání, udělejte mu makeover a vyberte nové oblečení a doplňky.

Super Mario Racing

8.9.2013
70%
Hra - Super Mario Racing
Video se načítá
Super Mario je zase tady! Zahraj si závodní hru, ve které si můžeš vybrat, za koho budeš hrát. Ale ať už si vybereš Maria, jeho přátele nebo naopak nepřátele, vždy se snaž do cíle dojet jako první. Použít k tomu můžeš žluté hvězdičky - když nějakou sebereš, dostaneš zbraň. Některé fungují na jezdce…

Bounzy 2Hra na skóreHra o medaile

30.11.2013
89%
Hra - Bounzy 2
Video se načítá
Zahrajte si tuto super hru, ve které budete mít za úkol vyčistit každý level od krve lačných zombie! Ze začátku vám to přijde jako sranda, ale později vás smích přejde. Je dobré využívat zdi, pomocí kterých se kulky odrážejí. Myslíte si, že dokážete vyčistit každý level?
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Christmas Snake

7.1.2014
73%
Hra - Christmas Snake
Video se načítá
Ve hře Christmas Snake si skvěle procvičíte postřeh. Musíte navádět hada tak, aby posbíral všechny dárky. Každý dárek jej udělá delším. Pozor si dejte zejména na náraz do zdi a také vlastního ocasu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.