Oblíbené hry

Winter Lily

30.4.2014
90%
Hra - Winter Lily
Video se načítá
Krásná zimní oblíkačka s mnoha kousky zajímavého oblečení. Nechybí samozřejmě ani doplňky, výrazné líčení, boty a podobně. Je jen na tobě, jak Lily oblečeš.

Mahee girl dress up

9.6.2013
89%
Hra - Mahee girl dress up
Video se načítá
V této super oblíkačce je opravdu na co se těšit. Nejen že na vás bude mluvit česky, ale i výběr nejrůznějšího oblečení včetně bot, plavek a doplňků je veliký. Slečně na pláži budete moct navíc změnit i účes, barvu vlasů, tvar očí i úst... takže můžete vytvořit nejrůznější výrazy tváře ;) Jak bude…

Pirate ChainsHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
76%
Hra - Pirate Chains
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Pirate Chains. Vaším úkolem bude spojovat jednotlivé obrázky tak, abyste dostali klíč ke truhle. Vždy musíte spojit minimálně 3 stejné.

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Ball HuntHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
70%
Hra - Ball Hunt
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru, ve které budete potřebovat slušnou dávku postřehu. Vaším úkolem totiž bude najít kuličku, která se schová do kalíšku a následně zamíchá. Dávejte si pozor, protože máte omezený počet pokusů.

HeartsHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
78%
Hra - Hearts
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovou hru a získejte další medaili do sbírky! V této hře budete mít za úkol sestřelovat srdíčka a nenechat je spadnout na zem. Se srdíčky navíc padají i bonusy, které nemusí být však vždy nápomocné.

Christmas Room Decoration

29.12.2012
79%
Hra - Christmas Room Decoration
Video se načítá
Vytvořte si ještě tu správnou vánoční atmosféru a zařiďte podle sebe ten nejstylovější vánoční pokoj. Nesmí chybět nábytek, obyvatelé domu a samozřejmě ani vánoční stromeček. Použít můžete množství krásných dekorací i ozdob na stromek.
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
Je tady jedna z nejreálnějších kadeřnických her, které si tak opravdu užijete. Navíc nedostanete do rukou jen tak ledajakou modelku ale rovnou celebritu Hannah Montanu. Její nezkrotnou hřívu musíte nejdřív učesat a potom můžete dát průchod své fantazii za pomoci nůžek, barev, žehličky na vlasy nebo…

2NE1 Make Over

30.1.2014
83%
Hra - 2NE1 Make Over
Video se načítá
V této hře budete maskérkou známé jihokorejské dívčí skupiny. Holky se chystají na velké turné po celém světě a potřebují někoho schopného a flexibilního. Hledají právě vás! Tak ukažte co ve vás je a dodejte holkám pořádný šmrnc!
Hra - One Direction in Concert Makeover
Video se načítá
Změňte image a úplně podle svých představ upravte členy oblíbené chlapecké skupiny One Direction. Jistě nejen jejich fanynkám se bude líbit možnost klukům změnit účesy, barvu vlasů i očí, vybrat oblečení a doplňky... Jak by jim to třeba slušelo s vousy nebo dokonce rtěnkou? ;)

Kesha Make Up

4.10.2013
87%
Hra - Kesha Make Up
Video se načítá
Zahraj si hru se známou zpěvačkou Keshou a udělej jí co nejdokonalejší make up. Hra má hezkou grafiku, potěší tě i zajímavé barvy, které se dají vybrat.

Whitney Houston

25.11.2013
89%
Hra - Whitney Houston
Video se načítá
Staňte se profesionálním maskérem jedné z nejslavnějších popových zpěvaček Whitney Houston!!! Vaším úkolem bude jí krásně připravit na její velkolepé vystoupení, takže musí vypadat naprosto dokonale. Jek už bude vypadat, je čistě jen na vás.
Hra - Strapless Short Prom Dresses
Video se načítá
Ples je pro mladé lidi důležitá událost, kde se musí projevovat slušně a to nejen chováním, ale i oblečením. V této hře bude vaším úkolem připravit mladou slečnu na její první ples. Vyberte jí účes, make-up, šaty doplňky, aby na plese vypadala, co nejlépe.

Beauty SalonNÁŠ TIP

28.5.2014
96%
Hra - Beauty Salon
Video se načítá
Beauty Salon je hra, ve které dáte své zákaznici tu nejlepší péči. Budete jí čistit pleť, nohy, záda a dokonce jí uděláte manikúru a pedikúru. Za tyto jednotlivé procedury dostanete určitý počet bodů, je lepší mít určitě víc. Protože čím více bodů máte tím se vám otevře v sekci make-up více možností…

Papa's Burgeria

10.7.2012
90%
Hra - Papa's Burgeria
Video se načítá
Papas Burgeria je jedna z nejpovedenějších her s obsluhováním. V této hře budete se budete starat o celý provoz rychlé občerstvení. Budete mít tedy na starost jak přijímaní a vyřizování objednávek, tak práci v kuchyni.

Papas pizzeria

10.7.2011
93%
Hra - Papas pizzeria
Video se načítá
V této hře se stanete majitelem pizzerie. Vaším úkolem je nejen obsluhovat hosty, ale také jim připravovat pizzy podle toho, jaké zákazníci chtějí. Abyste zvládli obsloužit všechny hosty, musíte si ovšem pospíšit a dělat pizzy opravdu rychle.

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Flappy Bird

10.2.2014
85%
Hra - Flappy Bird
Video se načítá
Máme tu pro vás další postřehovku. V této hře budete pomáhat malému ptáčkovi se dostat, co nejdále to jenom půjde. Nebude to nic jednoduchého, musíte se napřed do toho dostat. Vyrovnávejte ho tak, aby do ničeho nenarazil. Proleťte pokud možno co největším počtem branek a získejte to nejlepší skóre.

Spring Preppy Chic

10.11.2014
43%
Hra - Spring Preppy Chic
Video se načítá
Vyberte mladé slečně nový outfit na procházku. Vyberete jí něco moderní nebo elegantní?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.