Oblíbené hry

Ultimate Flash Sonic

24.5.2013
77%
Hra - Ultimate Flash Sonic
Video se načítá
Ultimate Flash Sonic je super skákačka, která jen tak neomrzí. Hrajte za ježka Sonica nebo další 4 postavy. Utíkejte, skákejte, bojujte s nepřáteli, sbírejte zlaté kruhy. V některých levelech na Vás bude čekat i pár Bossů, se kterými není vůbec žádná sranda. Dostanete Sonica až na konec?
Hra - Fashion Studio Air Hostess Outfit
Video se načítá
Být letuškou není jednoduché, neustále musíte vypadat dokonale a krásně. To musí platit i o uniformách. Navrhnete letecké společnosti nové uniformy pro letušky?
Hra - Fashion Studio - Sport Outfit
Video se načítá
Rozhodli jste se jít do posilovny? Navrhněte si svůj vlastní outfit. Oblečení si můžete skládat, dle vašeho výběru a měnit mu barvu. Nakonec nezapomeňte ani na doplňky.

Ambulance Truck Driver

21.6.2013
81%
Hra - Ambulance Truck Driver
Video se načítá
V této hře se stanete neohroženým řidičem sanitky, který musí zdolávat opravdu těžký terén, aby se dostal k pacientům a zpět. Snažte se pacienty co nejméně poranit na cestě zpět do nemocnice. Za vydělané peníze můžete upravovat sanitku. Nejste omezeni časem, takže se snažte co nejméně poranit…

Too Much Pressure

8.7.2013
83%
Hra - Too Much Pressure
Video se načítá
Too Much Pressure je skvělá postřehovka, ve které budete chtít být nejlepší. Hra je naprosto jednoduchá, pohybem myší ovládáte modrou kuličku, se kterou se musíte vyhýbat červeným kuličkám a každou chvíli smršťujícím se zdem. Později vám přibyde více červených kuliček a začne peklo. Tak se ukažte co…

Where's my Blankie 2

24.4.2013
87%
Hra - Where's my Blankie 2
Video se načítá
Jsou tady super mini hry, které se jistě budou líbit i těm nejmenším hráčům a hráčkám. Těšit se můžete na roztomilého pejska Blankie v hlavní roli, který Vás provede pexesem, pomůžete mu uklidit pokoj a čeká na Vás spousta dalších zajímavých úkolů. Tak se do nich pusťte.
Hra - Snoring 3: Treasure Island
Video se načítá
Snoring 3: Treasure Island je logická hra, ve které bude vaším úkolem probudit slona z tvrdého spánku. Snažte se přitom v každém kole posbírat všechny tři mince, protože jen tak se vám otevřou nové bonusové levely.

Nesquik Quest

11.6.2013
80%
Hra - Nesquik Quest
Video se načítá
Sympatický zajíček Neskquik si v této hře chce vyjet na skateboardu. Má ale problém s cestou - je plná nebezpečných nástrah, díky kterým může spadnout. Dokážete mu všechny překážky odstranit z cesty dřív než k nim dojede a spadne?

Hamster Hotel

5.5.2013
79%
Hra - Hamster Hotel
Video se načítá
Ověřte si, jak jste rychlí a pozorní! Máme tu zábavnou obsluhovací hru Hamster Hotel. Ponořte se do křeččího hotelu, který je narvaný až k prasknutí zákazníky, obslužte každého, ukliďte vše, aby se zákazníci cítili co nejlépe. Můžete potom vylepšovat hotel za utržené peníze. Tak směle do toho!

Bratz Kissing 2

15.8.2011
69%
Hra - Bratz Kissing 2
Video se načítá
Sasha se dostala domů se svým klukem, kde ho chce konečně políbit. Problém je ovšem v tom, že je neustále vyrušuje Sashina maminka, která to nesmí vidět. Pomoz Sashe líbat jejího kluka dřív, než vyprší čas.

SpongeBob Saw Game

8.6.2013
76%
Hra - SpongeBob Saw Game
Video se načítá
Další povedená adventura SpongeBob v nesnázích. Jednoho rána se Spongebob probudí a jeho milovaný mazlíček Garry je náhle pryč. Z televize se objeví klaun, který je ze známého hororu SAW. Sdělí vám, že drží Garryho ve svém hradu, kde se pomalu potápí do rozžhaveného oleje. Podaří se vám Garryho…

Upstream Kayak

24.3.2012
81%
Hra - Upstream Kayak
Video se načítá
Zdolejte nástrahy divoké řeky na kajaku! Trasa je nebezpečná a skýtá mnoho nástrah, avšak s trochou zručnosti a tréninku se vám určitě podaří přijet až do cíle. Hra Upstream Kayak vás nadchne svojí grafikou a skvělou hratelností.

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.