Oblíbené hry

Caffe Waitress

13.4.2012
73%
Hra - Caffe Waitress
Video se načítá
Staňte se na chvíli obsluhou v kavárně. Přijímejte objednávky svých zákazníků na jídlo i pití, vše správně a rychle vyřiďte a nezapomeňte na úklid stolů. S přibývajícími zákazníky to ale nebude tak jednoduché, protože budete muset spolupracovat i s kuchařem a tomu příprava jídla nějakou dobu potrvá.
Hra - Airport Mania First Flight
Video se načítá
Staňte se dispečerem na letišti. V této návykové hře budete navádět na přistání roztomilá letadla, posílat je k terminálu pro nástup a výstup cestujících a znovu je odesílat na cestu. Zvláště v pokročilejších levelech, kdy přibudou letadla i jejich potřeby jako čerpání benzínu nebo opravy, budete…

Beach Cofe

12.8.2011
89%
Hra - Beach Cofe
Video se načítá
Servírujte zákazníkům jídlo a pití podle jejich přání - to je cílem této hry. Na rozpálené pláži si každý rád dá zmrzlinu nebo ledovou kávu. Vaším úkolem je zákazníky rychle obsloužit a přinést jim to co chtějí.

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Staňte se majitelem stánku s hot-dogma a obslužte každého zákazníka, který vás navštíví tak, aby byl spokojen. Každý zákazník bude mít jiné přání a vy se ho budete muset snažit, co nejlépe splnit. Čím úspěšnější totiž budete, tím vyšší tuzér dostanete.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Art Pad

28.4.2014
86%
Hra - Art Pad
Video se načítá
Chceš si něco nakreslit? V této hře můžeš bez problémů. Vyber si barvu, velikost štětce i množství barvy. Vyzkoušet můžeš také moderní cákance nebo psaní. Vše je jen na tobě!
Hra - Jennifer Rose: Texas Saloon
Video se načítá
Jennifer Rose: Texas Saloon je výborná hra pro všechny milovnice obsluhovacích her, ve které se ocitnete na divokém západě. Stanete se majitelkou saloonu a budete muset rychle a správně obsloužit všechny své hosty.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.