Oblíbené hry

Barbie Princess Dress Up

12.8.2013
79%
Hra - Barbie Princess Dress Up
Video se načítá
Barbie je opět tady a potřebuje vaši pomoci s oblékáním. Čeká ji její milovaný a ona chce vypadat, co nejlépe. Pomoz Barbie a vychystej ji na schůzku.

RaceHorse Tycoon

16.8.2011
70%
Hra - RaceHorse Tycoon
Video se načítá
Ve hře Racehorse Tycoon si přijde na své každý, kdo má rád koně a dostihy. Na začátku hry si koupíte koně, žokeje, trenéra a mnoho dalších potřebných věcí, abyste zvýšili své šance na úspěch. Následně už si stačí jen vsadit na to, jak závod dopadne. Za vyhrané peníze si můžete nakoupit další…

Horseland Dress Up

16.3.2012
70%
Hra - Horseland Dress Up
Video se načítá
Skvělá hra, ve které si vyzdobíte koně i jeho jezdce úplně podle svých představ. Navíc si můžete vybrat, jak bude jezdec vypadat a jaké ceny spolu vyhráli.

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
Staňte se zvěrolékařem na farmě, která pečuje o nemocné koně a jejich příbuzné jako jsou oslíci, zebry a další. Každý zvířecí pacient k Vám přijde s jiným problémem a vy mu musíte pomoci. Budete vyměňovat podkovy, řešit dýchací problémy, dokrmovat hříbátka,... Když se Vám to podaří bude koník i jeho…

Dostihový den

2.6.2012
89%
Hra - Dostihový den
Video se načítá
Máte rády koně i rády závodíte? Pak si zkuste vycvičit vlastního závodního šampióna a zúčastněte se s ním čím dál náročnějších závodů. Musíte se ale starat správně o jeho kondici a dostihové dovednosti. Když se do toho správně a naplno pustíte, určitě začnete brzo vyhrávat!

Cute Pony Care

21.2.2014
83%
Hra - Cute Pony Care
Video se načítá
Postarej se o tohoto milého poníka , který čeká jen na tebe a tvou lásku . Nejdříve poníka očistíš , umyješ , dáš mu najíst a nakonec se s ním zahraješ v parku . Ale pozor, aby byl poník šťastný musí být tvoje reakce rychlé a musíš mu splnit všechny požadavky z bublinek . Dokážeš to ?

Caring Carol Cute Pony

24.2.2014
76%
Hra - Caring Carol Cute Pony
Video se načítá
Postarejte se o poníka Carol, který je zanedbaný. Proto potřebuje vykoupat a vylepšit srst. Nakonec si poníka můžete obléknout a vybrat mu pěkné doplňky.

Pony Care

27.12.2013
94%
Hra - Pony Care
Video se načítá
Vyzkoušejte si, jaké je to vlastnit koně, není to jen zábava, ale i starosti. Ve hře bude vaším úkolem uklidit stáj, vybrat si koníka, kterého budete mýt, čistit zuby a vyměňovat podkovy. Nakonec mu můžete vybrat pěkný kostým.
Hra - Sářina lekce vaření - čokoládové sušenky
Video se načítá
Kdo by neměl rád čokoládové sušenky. Naučte se je péct pod vedením zkušené učitelky vaření Sáry. Určitě si užijete spoustu zábavy při přípravě těsta, míchání i závěrečném zdobení. A jestli na tuto pečenou dobrodu dostanete při hraní chuť, zkuste si ji třeba podle vyrobit i ve skutečnosti ;)
Hra - Black Forest Cake Cooking
Video se načítá
Upečte ten nejlepší čokoládový dort. Podle návodu ve hře si první připravte těsto, to potom ve formách upečte, správně navrstvěte a nakonec si užijte zdobení. Hra je velice zábavná a třeba Vás bude inspirovat a zkusíte péct i samy doma.

Breakfast cooking

17.4.2012
65%
Hra - Breakfast cooking
Video se načítá
Uvařte klasickou anglickou snídani s topinkou, vajíčky a nepostradatelným zdravým nápojem. Vše si budete moct vyzkoušet podle přesných instrukcí a v krásném prostředí letní zahrady.

Kuře s pepřem

8.9.2012
79%
Hra - Kuře s pepřem
Video se načítá
V této výborné hře na Vás čeká další chutný recept. Tentokrát se naučíte další způsob úpravy kuřete. Hra Vás krok po kroku provede vším potřebným smažením, krájením, mícháním a uvidíte, že Vás vření bude bavit :)

Christmas Sugar Cookies

25.12.2012
84%
Hra - Christmas Sugar Cookies
Video se načítá
Pro ty, kdo se na Vánoce pilně připravovali a třeba i pekli nějaké to vánoční cukroví, bude tato hra jistě velice snadná. Podle pokynů totiž budete dělat vánoční perníčky. První je potřeba připravit si těsto, pak ho dobře vyválet a vykrojit hvězdičky. Nakonec je po upečení nazdobíte.
Hra - Double Laywred Chocolate Cake
Video se načítá
Všechny, kdo mají rády virtuální lekce vaření jistě nadchne možnost naučit se další skvělý dort. Tentokrát bude čokoládový a dvoupatrový. Postupujte přesně podle pokynů hry a pečení nebude jistě nic těžkého.

Baguette

9.10.2012
79%
Hra - Baguette
Video se načítá
Tentokrát si zkuste připravit pravé domácí bagety. Že jste to ještě nedělaly? To jistě nevadí. V podrobném návodu hry se krok za krokem naučíte v domácích podmínkách upéct vynikající pečivo, a zjistíte, že to není vůbec složité. Třeba se Vám to zalíbí a zkusíte to i ve skutečnosti ;)

Charming Girls

23.3.2012
98%
Hra - Charming Girls
Video se načítá
Charming Girls je bezvadně propracovaná hra ušitá přímo na míru pro holky. Uplatníte v ní své strategické schopnosti, postřeh i soutěživost. Půjde totiž o to, ovládnout všechny kluky v okolí ;) Vyberete si postavu a vrhnete se do ulic, kde s kluky začnete flirtovat a uvězňovat do pod svůj vliv do…
Hra - Monster High Cleo De Nile Gloom Beach Style
Video se načítá
Pomozte Cleo s výběrem oblečení, účesu a doplňků, aby byla krásná i na pláži.
Hra - Jinafire Long Oriental Makeover
Video se načítá
Jinafire Long je další ze studentek z oblíbeného seriálu Monster High, která potřebuje vaši pomoc při péči o svůj vzhled. Docela totiž zanedbala čištění obličeje a tak jí teď musíte odstranit všechny nečistoty, nepříjemné pupínky i přerostlé chloupky. Nakonec jí vyberte i nejlepší oblečení a líčení.
Hra - Draculaura Hair Spa and Facial
Video se načítá
Draculaura z Monster High potřebuje upravit pleť, vlasy a nakonec vybrat hezké šaty a doplňky. Udělejte jí různé procedury a zábaly, aby byla opět krásná.
Hra - Clawdeen Wolf Real Makeover
Video se načítá
Připravte Clawdeeen na rande a udělejte jí osvěžující masku, vyberte krásný make-up a nezapomeňte jí vybrat účes, šaty a doplňky. Příjemnou zábavu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.