Oblíbené hry

Famous Date

13.6.2013
89%
Hra - Famous Date
Video se načítá
Famous Date není hra v pravém slova smyslu, ale spíš velice zajímavý test, který Vám po sérii otázek určí, kdo z celebrit by byl právě pro Vás tím nejlepším partnerem pro rande snů. Tak neváhejte jděte do toho!

Goodgame fashion

7.7.2011
90%
Hra - Goodgame fashion
Video se načítá
Povedená hra, ve které je vaším úkolem starat se o módní butik. K dispozici dostanete několik švadlen, se kterými vyrábíte nejrůznější druhy oblečení. Hra je velmi povedená a je dokonce v češtině.

Beauty pageant

25.3.2014
69%
Hra - Beauty pageant
Video se načítá
Tyto krásky se zúčastnili Miss krásy, tvým úkolem je jejich obléknout a vybrat krásné šperky. nakonec můžeš právě ty rozhodnout, která z nich bude vítězkou a obdařit ji korunkou krásy.
Hra - Madagascar 3 Race Across Europe
Video se načítá
V závodní hře Madagascar 3 Race Across Europe jde pouze o vítězství. Všechna zvířátka zde závodí proti lovkyni zvířat, kterou známe i z filmu. Během jízdy můžete sbírat dárkové balíčky, které Vám dají nějakou schopnost. Poté můžete vypustit raketu, bombu, stát se neviditelným a mnoho dalšího.

Goodgame Disco

13.12.2011
95%
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá
Ve hře Goodgame Disco povede svůj vlastní malý klub. Budete vybírat a mixovat hudbu, můžete být barmanem, nebo si jít chvíli sami bavit. Aby byl Váš klub tím nejlepším ze všech vybavte ho super zařízením a technikou, udržujte své návštěvníky šťastné. Abyste se mohli zapojit do rozhovorů s ostatními…

Goodgame CafeNÁŠ TIP

24.1.2012
95%
Hra - Goodgame Cafe
Video se načítá
Tato hra od Goodgame, do které se můžete přihlásit a stát se tak součástí širší komunity hráčů, čerpat různé bonusy a komunikovat na chatu, není jen tak ledajaká obsluhovací hra. I když plníte přání svých zákazníků, abyste si vydělali peníze, vedete svou kavárnu jako ve skutečnosti. Musíte včas…

Taberinos

1.5.2013
83%
Hra - Taberinos
Video se načítá
Taková příjemná oddechovka, která pobaví každého. Hra je lehce založená na fyzice, cílem je kuličkou zlikvidovat všechny přímky na ploše, můžete jich zlikvidovat i víc na jednou, je třeba využít toho a kuličku odrážet od zdí.

Flappy Bird

10.2.2014
85%
Hra - Flappy Bird
Video se načítá
Máme tu pro vás další postřehovku. V této hře budete pomáhat malému ptáčkovi se dostat, co nejdále to jenom půjde. Nebude to nic jednoduchého, musíte se napřed do toho dostat. Vyrovnávejte ho tak, aby do ničeho nenarazil. Proleťte pokud možno co největším počtem branek a získejte to nejlepší skóre.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.