Oblíbené hry

Zombie Cats

3.2.2012
88%
Hra - Zombie Cats
Video se načítá
Pojďte si zahrát bezvadnou adventuru, ve které budete v roli pejska utíkat před zombií kočkami. Aby se Vám to podařilo, musíte najít vždy správnou cestu, nebo řešení problému. Toho docílíte tak, že budete klikat myší na různé věci. Ale pozor, budete si muset poradit dříve, než se k Vám kočky…

All That Matters

5.11.2012
83%
Hra - All That Matters
Video se načítá
Dostaňte všechny postavičky v logické hře All That Matters do cílových dveří a postupte tak k dalšímu obtížnému úkolu. Každá z postaviček má jinou vlastnost, takže najít to správné řešení bude vyžadovat hodně logického myšlení. Vzájemnou spoluprací však určitě vhodný způsob najdete.

Movie Star

3.12.2013
97%
Hra - Movie Star
Video se načítá
Oblečte modelku na módní přehlídku a různe druhy oslav. Po výběru, se zúčastněte dané promenády a necháte se vyfotografovat. Následně s vámi novináři udělají interviewu, které bude v novinách. Dokažte jim, že jste ta nejlepší modelka.

Star Stylin 2

21.12.2013
77%
Hra - Star Stylin 2
Video se načítá
Oblečte a naličte tuto krásnou a mladou slečnu. Vybírejte z několika účesů a spousty oblečení, které jí bude zaručeně slušet! Samozřejmostí jsou i módní doplňky, které jí můžete dát!

Monster Party Cleanup

15.6.2013
80%
Hra - Monster Party Cleanup
Video se načítá
Studentky a studenti strašidelné střední školy Monster High si udělaly u Draculaury doma pořádný večírek. Na této hostitelce teď je nelehký úkol všechno dobře uklidit. Pomůžete jí s tím? Někdy nebude lehké najít pro každou věc její pravé místo, zvlášť když máte omezený limit možných omylů. Dokážete…

Smurfs Adventure

14.3.2012
82%
Hra - Smurfs Adventure
Video se načítá
Smurfs Adventure potěší malé i velké milovníky šmoulů. Posbírejte se šmoulou všechny předměty a vraťte se zpět do domečku. Musíte si však dávat pozor na nepřátele a také musíte být rychlí, protože na každý level máte omezený čas.

Charming Girls 2

25.3.2012
98%
Hra - Charming Girls 2
Video se načítá
Užijte si druhé pokračování super hry, ve které jde o to, ulovit a ovládnout co nejvíc kluků. Vyberete si tentokrát z několika hrdinek a přibyly i herní verze arkády a jednotlivých misí. Tak vzhůru do boje o klučičí srdce!

Barbie nápoj lásky

6.10.2012
94%
Hra - Barbie nápoj lásky
Video se načítá
V této hře Barbie chce, aby ji měl Ken ještě raději a tak se rozhodla namíchat mu nápoj lásky. Pomozte jí vybrat ty správné ingredience, aby byl účinek nápoje opravdu zaručený. Když zvolíte špatně, může se Kenovi udělat zle nebo ještě něco horšího.

Forest Ride

14.1.2013
71%
Hra - Forest Ride
Video se načítá
Fores Ride je sympatiká hra, ve kterké si budete nejen díky autentickým zvukům připadat skoro jako byste sami přímo na koni jely. Nasedněte tedy a vydejte se na projížďku jedním ze dvou prostředí, které si budete moct na začátku vybrat. Cestou se ale musíte vyhýbat nástrahám jako jsou kameny, větvě…

Horse Eventing 2

31.8.2013
92%
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
Ve druhém díle této skvělé 3D hry si opět vyberete, na jakém koni chcete jezdit s jakou žokejkou. Postupně můžete i další koně dokupovat. Čeká vás spousta disciplín jako parkur, drezúra nebo country. Na vše potřebujete trochu jiné schopnosti. Zvládnete ve všem zvítězit?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.