Oblíbené hry

Los Angels Fashion Show

25.9.2013
88%
Hra - Los Angels Fashion Show
Video se načítá
Chtěli byste obléci modelku na módní přehlídku do Los Angels? S hrou Los Angels Fashion Show to můžete zkusit i vy. K dispozici dostanete modelku, které vyberete účes, šaty a doplňky. Nakonec se i ta vaše může dostat na titulní časopisy módních návrhářů.

Celebrity Dog Dress Up

13.8.2013
70%
Hra - Celebrity Dog Dress Up
Video se načítá
Celebrity nemohou své pejsky mít neoblečené. Proto zde máš k dispozici pět psů, přičemž každého můžeš obléci jinak. Mezi psy přepínáš, když na ně klikneš, oblečení pak vybíráš šipkami dole.

Pet Soccer

1.6.2013
82%
Hra - Pet Soccer
Video se načítá
Pet Soccer je skvělá hra pro každého. Zahrajte si fotbal se zvířátky. Vyberte si mazlíčka (pejska nebo kočku), za kterého budete hrát a vyberte mu dva spoluhráče. Kdyby vám přišla hra moc jednoduchá tak si nastavte obtížnost na normal nebo si zahrajte s kamarádem.

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
Staňte se zvěrolékařem na farmě, která pečuje o nemocné koně a jejich příbuzné jako jsou oslíci, zebry a další. Každý zvířecí pacient k Vám přijde s jiným problémem a vy mu musíte pomoci. Budete vyměňovat podkovy, řešit dýchací problémy, dokrmovat hříbátka,... Když se Vám to podaří bude koník i jeho…
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Kitty needs owner

5.11.2013
90%
Hra - Kitty needs owner
Video se načítá
Osamocená kočička potřebuje vaši pomoc! Musíte ji prvně vykoupat, osušit, navonět a přidat nějaký ten doplněk. Pak máte mnohem větší šanci, že se kočičky někdo ujme.

Hollywood Hall of Fame 8

27.4.2012
73%
Hra - Hollywood Hall of Fame 8
Video se načítá
Je tady zatím snad nejlepší hra ze série Hollywood Hall of Fame, kde si podle své fantazie upravíte vždy 3 celebrity. Tentokrát je zástupcem mužů Johnny Depp a nejen jemu budete moct vytvořit úplně novou vizáž. Jak bude ve Vašem podání vypadat?

Hollywood Hall of Fame 7

22.4.2012
71%
Hra - Hollywood Hall of Fame 7
Video se načítá
Užijte si další super hru plnou celebrit a přesvědčte se, jak moc se může člověk díky líčení a změně účesu změnit. Upravte opět tři celebrity úplně podle svých představ.
Hra - Strapless Short Prom Dresses
Video se načítá
Ples je pro mladé lidi důležitá událost, kde se musí projevovat slušně a to nejen chováním, ale i oblečením. V této hře bude vaším úkolem připravit mladou slečnu na její první ples. Vyberte jí účes, make-up, šaty doplňky, aby na plese vypadala, co nejlépe.

Bratz Makeover

12.8.2011
85%
Hra - Bratz Makeover
Video se načítá
Vychytaná hra s panenkami Bratz. Zvolte si jednu z nich a udělejte jí kompletní změnu vzhledu. Můžete začít účesem, poté ji nalíčíte nebo nalakujete nehty. Nakonec ji můžete ozdobit různými třpytivými doplňky.

Pets Beauty Salon

31.10.2013
82%
Hra - Pets Beauty Salon
Video se načítá
Pets Beauty Salon je hra pro dívky, ve které se budete starat o milé koťata. Věnuj jim péči a obleč je do pěkných kostýmků. Upravovat budeš jednoho kocourka a dvě kočičky. Jak budou vypadat po vaší proměně?

Monsters Pets Care

31.8.2013
90%
Hra - Monsters Pets Care
Video se načítá
Hlavní hrdinky ze seriálu Monster High mají také své domácí mazlíčky. Ale když odjedou pryč, někdo se o ně musí postarat - ty. Postupně si vybíráš kočku, pejska a rybu a staráš se o ně. Každé zvíře má jiné velmi specifické požadavky, záleží jim například i na barvě hřebenu.

Lilly Kissing Pet Salon

15.8.2011
92%
Hra - Lilly Kissing Pet Salon
Video se načítá
Přestali vás bavit klasické líbací hry? Vyzkoušejte tuto onlinovku, která je jiná. Vaším úkolem je pomoct Lilly, která pracuje v salonu pro domácí mazlíčky, aby políbila svého přítele, který ji přijde navštívit. Kromě toho se ovšem musíte starat o domácí mazlíčky a dávat si pozor, aby vás neviděla…

My sweet dog

7.7.2011
88%
Hra - My sweet dog
Video se načítá
V této hře je vaším úkolem postarat se o štěňátko psíka. Musíte ho krmit, koupat, dávat mu napít a samozřejmě ho musíte někdy nechat i odpočinout. Musíte si ovšem dávat pozor, jakou činnost mu zrovna určíte, protože ne všechno se mu líbí. Podaří se vám tedy psíka správně vychovat?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.