Oblíbené hry

Shopping Cart Hero 3

9.3.2012
79%
Hra - Shopping Cart Hero 3
Video se načítá
Zkuste super originální oddechovou hru, ve které budete přímo létat v nákupním vozíku. Co nejrychleji se rozběhněte a v pravý čas naskočte, abyste doletěli co nejdál. Podle vzdálenosti, kterou uletíte, potom dostanete peníze, za které si budete moct koupit lepší vybavení a vylepšení pro svůj vozík.

Cheer Captain

22.8.2012
81%
Hra - Cheer Captain
Video se načítá
Jak vysoko dokážete vyskočit s kapitánkou roztleskávaček? Její kolegyně je vždycky vyhodí do vzduchu a tam musí hledat hvězdičky a odrážet se od nich, aby letěla ještě výš. Směr letu kapitánky budete ovládat pohybem myškou.

My sweet dog

7.7.2011
88%
Hra - My sweet dog
Video se načítá
V této hře je vaším úkolem postarat se o štěňátko psíka. Musíte ho krmit, koupat, dávat mu napít a samozřejmě ho musíte někdy nechat i odpočinout. Musíte si ovšem dávat pozor, jakou činnost mu zrovna určíte, protože ne všechno se mu líbí. Podaří se vám tedy psíka správně vychovat?

Dog Hotel

15.8.2011
95%
Hra - Dog Hotel
Video se načítá
V této hře se stanete majitelkou hotelu, ale ne ledajakého. Jde totiž o hotel s pejsky, takže je vaším úkolem starat se o všechny psíky, kteří se k vám dostanou. Musíte o ně pečovat a starat se, aby měli všechno co potřebují. Za to jste potom náležitě odměněni a můžete projít do dalšího levelu.

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…

Funny Monkey

18.10.2012
69%
Hra - Funny Monkey
Video se načítá
Postarejte se o roztomilou opičku v moc pěkné pečovací hře. Opičku budete muset nejprve dobře umýt a potom se postarat o její další potřeby. Na každý úkol máte vymezený čas a je jen na Vás jak dobře ho splníte.
Hra - Hello Kitty závody na bruslích
Video se načítá
Zúčastněte se super závodů na kolečkových bruslích, kde si jako svého reprezentanta budete moct vybrat některou z roztomilých kočiček seriálu Hello Kitty. Pohybujete se střídavým mačkáním kláves Z a X. Připravit se, ke startu, pozor, TEĎ!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.