Oblíbené hry

Tessa´s Manicure Shop

6.5.2012
85%
Hra - Tessa´s Manicure Shop
Video se načítá
Staňte se dokonalou manikérkou a upravte nehty svým zákaznicím přesně podle jejich přání. Zvolte správný lak, ozdoby, délku nehtů i ozdoby. Pokud budete chtít popustit uzdu své fantazii určitě můžete, jen za svůj výtvor nebudete hrou oceněny ;)

Monkey Go Happy 6

18.5.2013
89%
Hra - Monkey Go Happy 6
Video se načítá
Rozveselte roztomilé smutné opičky z rodiny Monkey Go Happy už v šestém pokračování těchto super zábavných miniher. V každém kole musíte přijít za pomoci co nejméně kliknutí na to, jak vyřešit krátkou adventuru a tak udělat opičku šťastnou.

Ponies in the City

13.10.2012
88%
Hra - Ponies in the City
Video se načítá
Je tady další zábavný kvíz, ve kterém můžete odhalit svou momentální náladu, rozpoložení a snad i kousek osobnosti. Tentokrát si zkuste představit, jakým krásným poníkem byste se asi staly. Každý den jednou odpovězte na sérii otázek ve kterých vybíráte ze dvou možností a objeví se Váš…

Pony Day Care

21.10.2013
89%
Hra - Pony Day Care
Video se načítá
Ve hře Pony Day Care budete mít na starosti mladého poníka, o kterého se budete muset řádně postarat. Nejen, že potřebuje vykoupat, dát najíst a závbavit, ale i mnoho jiných věcí. Co bude poník potřebovat naleznete v bublinkách nebo vám pomůže matka poníka, která vám pomůže. Dokážete se o poníka…

My Nails and Mobile

13.5.2012
80%
Hra - My Nails and Mobile
Video se načítá
Taková dekorační hra tu ještě nebyla. Nejen že vytvoříte slečně nehty podle své fantazie, ale uděláte jí i originální mobilní telefon, který drží. Jaké barvy, vzory a ozdoby by měl mít?

Create a Handbag

9.8.2013
85%
Hra - Create a Handbag
Video se načítá
Kabelka je dámský doplněk, který prostě nemůže žádné ženě chybět. Ale, co byste řekli na to, kdybyste si ji mohli navrhnout sami? Ve hře Create a Handbag je možné vytvořit si moderní, ale i drahou kabelku. Tak směle do toho.

Monkey Go Happy Marathon 4NÁŠ TIP

2.9.2013
90%
Hra - Monkey Go Happy Marathon 4
Video se načítá
Máme tu pro vás další senza díl této logické hry! Opět máte rodinku smutných opiček, které potřebují rozesmát. Klikejte na osoby nebo předměty a vyvolejte reakci, která je rozesměje. Zapojte mozkové buňky a rozluštěte každý level. Podaří se vám je pokaždé rozesmát?

Droppy

28.9.2013
84%
Hra - Droppy
Video se načítá
Droppy je zábavná série úloh ve stylu Monkey go happy. V každém kole musíš udělat něco jiného, jsou zde předměty, které musíš zkombinovat nebo správně použít. Povede se ti pomoci Droppymu i překonat s ním nejtěžší závěrečné kolo?

Where's my Blankie 2

24.4.2013
87%
Hra - Where's my Blankie 2
Video se načítá
Jsou tady super mini hry, které se jistě budou líbit i těm nejmenším hráčům a hráčkám. Těšit se můžete na roztomilého pejska Blankie v hlavní roli, který Vás provede pexesem, pomůžete mu uklidit pokoj a čeká na Vás spousta dalších zajímavých úkolů. Tak se do nich pusťte.

Cute Yorkie

8.9.2013
60%
Hra - Cute Yorkie
Video se načítá
V této jednoduché hře dostanete na starost malého yorkšírského teriéra, který potřebuje vaši pomoc. Napřed mu musíte pomoci přes silnici na druhou stranu. Potom mu zamíchejte pitíčko a postavte mu boudu. Nakonec mu můžete dát pár doplňků jako třeba mašličku, obojek a brýle.
Hra - Monkey GO Happy: The Castle
Video se načítá
Monkey Go Happy: The Castle je volné pokračování hry, ve které využijete svou logiku a chytré prstíky. Principem hry je zachránit opičku a 15 mini opiček, které proklel ďábelský vědec a proměnil na netopýry. Opička se bojí a její smutno, proto jí musíte co nejrychleji pomoci, s co nejméně kliků. V…

Baby Hazel In PreschoolNÁŠ TIP

24.11.2013
91%
Hra - Baby Hazel In Preschool
Video se načítá
V tento den jde Hazel poprvé do školky, avšak předtím se potřebuje umýt a vybrat hezké šaty. Ve školce se zahrajete na paní učitelku, kde se o Hazel a její kamarády musíte postarat. Společně budete rozonávať ovoce od zeleniny, barvičky a jak si připravit jednoduchou svačinu. Nakonec se se všemi…

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?
Hra - Má mě rád, nemá mě rád...
Video se načítá
V této hře si budete moct ověřit, jak se k sobě hodí vybraná dvojice. Stačí napsat na začátku dvě jména, vybrat si kytičku na které to budete chtít zkoušet a zvířátko, co bude lístky rostliny okusovat a můžete začít. Vždy kliknete na lístek, housenka (nebo jiný tvor) ho sní a podle toho, jak lístky…

Tilt

30.5.2011
79%
Hra - Tilt
Video se načítá
Hra Tilt patří mezi 3D oddechovky, ve kterých musíte mít trochu postřeh a trochu logického myšlení. Vaším úkolem je dostat kuličku, která je umístěna na pohyblivé dřevěné desce do portálu, který ji přenese do dalšího levelu. Pohyb kuličky udáváte nakloněním desky.

Disco BowlingHra na skóreHra o medaile

3.8.2012
79%
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky bowlingu je tady bezvadná hra, kterou si díky stylovému prostředí i super grafice určitě užijete. Odhadněte správně směr hodu i sílu nápřahu a sražte co nejvíce kuželek.
Hra - Elements Makeover Fire Princess
Video se načítá
Ohnivá princezna trpí problémy s pletí stejně jako všichni ostatní. Zkus jí pomoci různou kosmetikou a pleťovými maskami, abys ji pak mohla nalíčit a obléct. Bude tvá princezna ta nejkrásnější?
Hra - Cinderella´s Princess Makeover
Video se načítá
Připravte Popelku na její ples. Od těžké práce je její obličej hodně zanedbaný, a tak bude potřebovat hodně Vaší kosmetické péče, aby Popelka vypadala jako správná princezna.

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.