Oblíbené hry

Girlie Bedroom Makeover

12.8.2011
85%
Hra - Girlie Bedroom Makeover
Video se načítá
V této dekorační hře dostanete k dispozici holčičí pokojíček, který můžete vydekorovat podle svého. Vyberte holčičce všechen nábytek a slaďte ho do těch správných barev - možností je opravdu plno.

Barbie Decorate Bedroom

6.10.2013
78%
Hra - Barbie Decorate Bedroom
Video se načítá
Barbie má nový pokojík a potřebuje ho trochu vylepšit. Vy ji můžete pomoci a pokoj vylepšit tak, že vyberete nové tapety, podlahu nebo koberec. Z vybavení pak máte k dispozici různé stolky, skříně, postel nebo lampy.

Hollywood Slacking

9.11.2013
82%
Hra - Hollywood Slacking
Video se načítá
Máme tu další flákací hru, tentokrát v prostředí červeného koberce v Hollywoodu. Tentokrát si budete muset dávat pozor na všetečnou ochranku, která vás neustále sleduje. Vy se musíte pokusit splnit úkoly jako je příprava koktejlu, focení celebrit nebo psaní zpráv.

Jak bys chtěla vypadat?

26.5.2012
79%
Hra - Jak bys chtěla vypadat?
Video se načítá
V této propracované oblíkačce si budete moct sestavit slečnu podle toho, jak byste chtěly samy vypadat. Jak moc chcete být opálené? Jaké chcete vlasy a make up? Co si nejraději oblékáte a kam nakonec vyrazíte?

Door Hanger Creator

20.11.2012
89%
Hra - Door Hanger Creator
Video se načítá
V této výborné dekorační hře na Vás čeká výroba vlastní originální visačky na dveře. Použít můžete cokoliv z opravdu velkého výběru papírů, obrázků, štítků, jednotlivých barevných písmen,... Je jen na Vás jak bude nakonec visačka vypadat a co bude příchozím říkat.

Design your Backpack

29.1.2013
88%
Hra - Design your Backpack
Video se načítá
Vyrobte si svůj vysněný školní batoh. Zvolte si barvy jaké by měl být a pak už jen vybírejte z množství nejrůznějších obrázků, nášivek, nápisů, odznaků, přívěsků a ozdob které byste na něm chtěly mít. Jako bonus si budete moct stejně udělat i poznámkový blok, takže je určitě na co se těšit :)
Hra - Black Forest Cake Cooking
Video se načítá
Upečte ten nejlepší čokoládový dort. Podle návodu ve hře si první připravte těsto, to potom ve formách upečte, správně navrstvěte a nakonec si užijte zdobení. Hra je velice zábavná a třeba Vás bude inspirovat a zkusíte péct i samy doma.

Zařizování ložnice

9.7.2012
79%
Hra - Zařizování ložnice
Video se načítá
V této graficky velice pěkně vyvedené hře si budete moct podle sebe zařídit ložnici. Vyberete si z několika variant postelí, nábytku, osvětlení, koberečků, ale i barev stěn a podlah nebo druhů oken. Variant a různých kombinací na Vás čeká opravdu hodně.

Vytvoř parfém

24.5.2012
75%
Hra - Vytvoř parfém
Video se načítá
V této hře, která Vás bude určitě bavit, si vyzkoušíte vyrobit vlastní parfém. Podle toho, jaké přísady do něj přidáte, bude mít účinky na okolí. Dokážete najít kombinaci, která ke slečně co ho použije, muže přiláká, místo aby jej spíš odpudila?
Hra - Fashion Studio - Cocktail Dress Design
Video se načítá
Chtěli jste se někdy stát módní návrhářkou? V této super hře máte jedinečnou možnost si toto zajímavé povolání vyzkoušet. Nejprve vytvořte model podle svých představ. Kombinovat můžete nejrůznější topy, sukně, pásky a typy rukávu. A potom se pusťte do stříhání a šití Vašeho návrhu :)

Crazy Dentist

11.8.2013
87%
Hra - Crazy Dentist
Video se načítá
Zkuste si jaké to je být zubařem celebrit. Ošetřovat budete hvězdy jako je Selena Gomez, Barbie nebo Draculaura. Každému musíte zuby vyčistit, odstranit povlak a kaz. Pokud je nějaký zub černý, musíte ho vytrhnout a nahradit novým a zdravým zoubkem. Následně můžete přidat nějakou ozdobu nebo zuby…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.