Poslední hrané hry

The Telekinetic Incident

30.10.2013
87%
Hra - The Telekinetic Incident
Video se načítá
V této super hře od Armor Games bude vaším úkolem najít cestu k teleportu, který vás přenese do dalšího levelu. K tomu budete využívat vaše telekinetické schopnosti. Ze začátku to bude jednoduché, ale věřte, že v dalších levelech začne přituhovat. Máte na to vyřešit každý level?

Pony Slacking

19.9.2013
85%
Hra - Pony Slacking
Video se načítá
Sára je ve stáji a měla by uklízet, ale to se jí rozhodně nechce. Aniž by ji majitelka stájí viděla, ráda by stihla spoustu věcí. Například nakrmit koníky mrkví, uplést poníkovi copánek, umýt ho, napsat smsku, zamíchat mísu plnou ovsa a podobně.

Fluffy Ball

7.9.2013
89%
Hra - Fluffy Ball
Video se načítá
Logická hra, ve které budete pomáhat kuličce dostat se do cíle. Kulička je stále v pohybu, takže musíte být opravdu rychlí, abyste jí dostali do bezpečí, kde se dostanete do dalšího levelu. Čeká vás spousta levelů zábavy a přemýšlení.

Princess Slacking 2

22.9.2013
86%
Hra - Princess Slacking 2
Video se načítá
Druhý díl s nudící se princeznou. O princeznu se zajímá mnoho nápadníků, ale ji to moc nezajímá, nebo přinejmenším ne ten jeden. Proto se snaží dělat mnoho jiných věcí jako malovat se, pusinkovat další nápadníky (aby z nich byly žáby), jíst dort nebo se projet v kočáře.

Karamelová zmrzlina

30.5.2012
88%
Hra - Karamelová zmrzlina
Video se načítá
Vyrobte pravou domácí karamelovou zmrzlinu podle návodu v této výborné hře o vaření. Postup je tu vysvětlený opravdu podrobně a tak to zvládne opravdu každý ;)

Trafficator

17.3.2012
91%
Hra - Trafficator
Video se načítá
Trafficator je pěkně zpracovaná hra, ve které budete řídit dopravu na silnicích a křižovatkách. Můžete libovolně zastavovat auta, avšak nejdůležitější je dávat pozor, aby se nesrazily. Také musíte dávat pozor na chodce, kteří budou přes cestu přecházet.

Monkey GO Happy TalesNÁŠ TIP

4.4.2014
86%
Hra - Monkey GO Happy Tales
Video se načítá
Monkey GO Happy Tales je další z mnoha úspěšných dílů série Monkey Go Happy. Pomůžete různým pohádkovým postavičkám získat, co potřebují? Trpaslíkům chybí hudební nástroje, čertovy boty a skřítkovy je zase zima.

Penguin Slice

30.4.2012
90%
Hra - Penguin Slice
Video se načítá
Penguin Slice je logická hra, ve které bude vašim cílem zničit všechny tučňáky za pomoci vhodného rozřezání konstrukce. Tučňáka může zneškodnit každý kus konstrukce, který na něj padne nebo i samotný pád z větší výšky. Dávejte si však pozor na civilisty, kteří musí zůstat nezranění.

Baby Hazel Funtime

20.8.2013
85%
Hra - Baby Hazel Funtime
Video se načítá
Baby Hazel Funtime je zajímavá hra hlavně pro mladé dívky, které se rády starají o děti. Vaším úkolem v této hře bude péče o malé děvčátko, které potřebuje plnou péči. Takže vás nemine, přebalování či krmení. Buďte ta nejlepší máma i vy.

Heart Surgeon

6.9.2014
76%
Hra - Heart Surgeon
Video se načítá
Ve hře Heart Surgeon se z Tebe stane kardiochirurg, která musí provézt komplikovanou operaci srdce. Dokážete pacientovi vyměnit srdce a vrátit jej zpět do života?

Monkey GO Happy Balloons

23.5.2014
79%
Hra - Monkey GO Happy Balloons
Video se načítá
Pomozte opičákům zvednout náladu a najít všechny balónky. Budete muset plnit jednoduché úkoly a hádanky. Za nasbírané balónky můžete nakupovat různé věcičky pro malé opičáky. Dostanete se až na samotný konec?

Vet Slacking

27.10.2013
84%
Hra - Vet Slacking
Video se načítá
Sára je se svými zvířátky u veterináře, ale ten je příliš zaneprázdněný a ona se nudí. Myslíš, že se ti povede vyvést spoustu lumpáren, aniž by tě veterinář viděl? Budeš vybírat kočce klíšťata, házet si balónem s pejskem, česat si vlasy, psát smsku, poslouchat bití srdce zvířátkům a další věci.

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Staňte se majitelem stánku s hot-dogma a obslužte každého zákazníka, který vás navštíví tak, aby byl spokojen. Každý zákazník bude mít jiné přání a vy se ho budete muset snažit, co nejlépe splnit. Čím úspěšnější totiž budete, tím vyšší tuzér dostanete.

Papa's Burgeria

10.7.2012
90%
Hra - Papa's Burgeria
Video se načítá
Papas Burgeria je jedna z nejpovedenějších her s obsluhováním. V této hře budete se budete starat o celý provoz rychlé občerstvení. Budete mít tedy na starost jak přijímaní a vyřizování objednávek, tak práci v kuchyni.

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Papa's PastariaHra na skóreHra o medaileNÁŠ TIP

10.12.2013
95%
Hra - Papa's Pastaria
Video se načítá
Konečně je tu další díl této oblíbené hry! V tomto díle budete pozváni na svatbu, jenže ve městě není žádný hotel, který by vás ubytoval. Najdete si práci v luxusní restauraci, kde si odpracujete ubytování. Váš úkol je naprosto jasný, berte objednávky, co nejrychleji, nejpřesněji připravte jídlo a…

Papa's SushiriaNÁŠ TIP

18.12.2016
82%
Hra - Papa's Sushiria
Video se načítá
V této hře budete mít vlastní sushi bar, kde budete obsluhovat zákazníky. Vždy přijmete objednávku a dáte se do přípravy různých variací sushi pokrmů.
Hra - Princess Cash Me Outside
Video se načítá
Parádní hra, ve které budete oblékat 4 kámošky. Ty se chystají na nějakou párty a potřebují mít ten nejlepší outfit. Vždy stačí kliknout na jednu z dívek a vybrat ji účes, oblečení a doplňky.
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Guarding The Law

18.12.2013
86%
Hra - Guarding The Law
Video se načítá
V této hře dostanete šanci vystrojit krásnou ženu zákona! Vyberte jí uniformu, účes a další vybavení, které se může v ulicích hodit! Jak už bude vypadat, záleží pouze na vás.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.