Oblíbené hry

Proměna tulačky

16.6.2012
93%
Hra - Proměna tulačky
Video se načítá
Udělejte opět krásku ze zanedbané dívky z ulice. Co všechno bude potřeba udělat? Nejdříve musíte vyčistit její obličej, vytrhat obočí, použít masku i nejrůznější krémy. Potom už budete moct vybírat účes, líčení a oblečení.

Girl Power

25.6.2012
90%
Hra - Girl Power
Video se načítá
V této oblíkačce budete mít možnost vybrat účes, oblečení, boty i doplňky, ne jedné ani dvěma slečnám, ale hned pěti sexy rebelkám. Jak budou podle Vás vypadat a jak jim to spolu bude na konci slušet?

Nadia Catwalk Show

16.7.2011
93%
Hra - Nadia Catwalk Show
Video se načítá
Máš ráda módní přehlídky? Tak potom bude tahle hra určitě vhodná pro tebe. V této hře je tvým úkolem nastrojit modelku podle toho, na které přehlídce bude vystupovat. Tvé schopnosti potom ocení porota, která ti uděluje za dobrý vkus body a hvězdičky.

Zuma´s Revenge!

29.7.2012
94%
Hra - Zuma´s Revenge!
Video se načítá
Pokračování výborné postřehové hry Zuma Deluxe je tady jako Zuma´s Revenge. Stejně jako v prvním díle budete jako žabka bránit svůj pramen před posunujícími se kuličkami. Abyste se jich zbavily budete je muset odstřelit kuličkou stejné barvy.

Jarní kráska

2.8.2012
72%
Hra - Jarní kráska
Video se načítá
Oblečte do těch nejkrásnějších společenských šatů modelku v této super oblékací hře. Vyberte jí i účes a nezbytné doplňky. Díky bezvadné grafice a výběru šatů si hru určitě užijete :)

Paula Paparazzi

6.8.2012
90%
Hra - Paula Paparazzi
Video se načítá
V této super hře si zkusíte být spolu s Paulou agentkou časopisu o celebritách. Dokážete si správně zapamatovat jak jednotlivé celebrity vypadaly a co dělaly? Za správné odpovědi dostanete zaplaceno a když neuděláte moc chyb postoupíte do náročnějšího levelu.

Romantická svatba

16.8.2012
73%
Hra - Romantická svatba
Video se načítá
Připravte nevěstu na pravou romantickou svatbu. Vyberte jí podle sebe ty nejkrásnější šaty, nejlepší účes i líčení.

Popstar Bratz

17.8.2012
73%
Hra - Popstar Bratz
Video se načítá
Udělejte to pravé hvězdné image jedné z panenek Bratz. Co by si měla obléct, jak by se měla učesat a nalíčit, aby mohla vystoupit jako popová zpěvačka před své nadšené publikum?

Čas na úklid

19.8.2012
85%
Hra - Čas na úklid
Video se načítá
Je na čase uklidit dům. Pomozte malé slečně s její prací a místnost po místnosti hezky ukliďte. Všechny odpadky patří do koše, hračky do speciální krabice, špinavé nádobí do dřezu a ostatní věci na svá místa ve skříních a poličkách.

The Bratz Style

21.8.2012
73%
Hra - The Bratz Style
Video se načítá
Jaký je podle Vás charakteristický styl oblékání a líčení pro panenky Bratz? V této hře si to budete moct samy vyzkoušet a vytvořit celkový look jedné z animovaných slečen.

Barbie první rande

9.6.2012
91%
Hra - Barbie první rande
Video se načítá
Panenka Barbie se připravuje na svou první schůzku s Kenem. Pomůžete jí, aby byla co nejkrásnější? Co všechno pro to může ještě udělat.

Motor Madness

26.4.2012
68%
Hra - Motor Madness
Video se načítá
Motor Madness je pěkná hra pro holky i kluky inspirovaná seriálem Scooby Doo. Nasedněte s partou tohoto psího detektiva do auta a vydejte se městem pronásledovat dalšího padoucha. Dokážete ho sledovat a chytit? Hra se velice dobře ovládá a jistě potěší nejen automobilové nadšence.
Hra - Obchod se svatebními šaty
Video se načítá
Staňte se na chvíli obsluhou v luxusním obchodě se svatebními šaty. Své zákaznice nejprve usadíte na pohovku a když se rozmyslí, o který model mají zájem, šaty jim ukázat. Pokud budou potřebovat, musíte je doprovodit do kabinky i k zrcadlu a nakonec si od nich vzít peníze. Dokážete vydělat dost na…

Castle Spa

18.4.2012
92%
Hra - Castle Spa
Video se načítá
Otevřete vlastní wellness luxusní zařízení a poskytujte svým klientům tu nejlepší péči v páře, bazéncích, při masáži, pleťové masce a mnoha dalších procedůrách. Když budete rychlí a klienti spokojení, jistě si vyděláte dost peněz na spoustu zajímavých vylepšení.

Bratz Prom Night

12.8.2011
60%
Hra - Bratz Prom Night
Video se načítá
Další hra s oblíbenými panenkami Bratz. Tentokrát je připravujete na večírek - to znamená, že je potřeba je pořádně zkrášlit. Kromě oblečení můžete panenkám měnit celkovou vizáž, takže nejde o klasickou oblíkačku.

Bratz 25 Ice Champions

12.8.2011
80%
Hra - Bratz 25 Ice Champions
Video se načítá
Tak trochu neobvyklá hra s tématikou Bratz. Nejde totiž o oblékací ani make up hru. V této hře jste na šampionátu v bruslení a vaším úkolem je připravit úžasnou show. Vyberte si správnou muziku a vytvořte choreografii pro vaši bruslící Bratz panenku. Potom si samozřejmě můžete celou show…

Natural Look Makeover

13.7.2012
75%
Hra - Natural Look Makeover
Video se načítá
Uměly byste udělat make-up dívce tak, aby byla krásná a zároveň vypadala přirozeně? Zkuste si to v této makeover hře, kde opět budete na modelce měnit od vlasů až po nehty úplně všechno ;)

Jak bys chtěla vypadat?

26.5.2012
79%
Hra - Jak bys chtěla vypadat?
Video se načítá
V této propracované oblíkačce si budete moct sestavit slečnu podle toho, jak byste chtěly samy vypadat. Jak moc chcete být opálené? Jaké chcete vlasy a make up? Co si nejraději oblékáte a kam nakonec vyrazíte?

Lilly Kissing Pet Salon

15.8.2011
92%
Hra - Lilly Kissing Pet Salon
Video se načítá
Přestali vás bavit klasické líbací hry? Vyzkoušejte tuto onlinovku, která je jiná. Vaším úkolem je pomoct Lilly, která pracuje v salonu pro domácí mazlíčky, aby políbila svého přítele, který ji přijde navštívit. Kromě toho se ovšem musíte starat o domácí mazlíčky a dávat si pozor, aby vás neviděla…

Valentýnský dárek

14.2.2012
85%
Hra - Valentýnský dárek
Video se načítá
Je tady Svatý Valetným a s ním skvělá hra, ve které se naučíte vyrobit ten nejlepší dárek pro každého zamilovaného. Co by mohlo být lepší, než vlastnoruční čokoládky ve tvaru srdce? Když se Vám správně povedou, budete si je moci podle fantazie nazdobit.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.