Poslední hrané hry

Bubble Trouble 2

31.3.2013
67%
Hra - Bubble Trouble 2
Video se načítá
Druhý díl hry Bubble Trouble přichází s vylepšenou grafikou, avšak herní princip je stejný jako v prvním díle. Cílem hry je za pomoci dobře mířených střel rozstřelit skákající míče na menší kousky až dokud z nich nic nestane. Skákajícím míčům se však musíte vyhýbat, pokud nechcete přijít o…

Sandwich StackerHra na skóreHra o medaile

29.10.2012
72%
Hra - Sandwich Stacker
Video se načítá
Poskládejte co největší obložený chleba v této moc pěkné postřehové hře s roztomilým zvířátkem v hlavní roli. Je jen na Vás, kolik ingrediencí si nachytáte a kdy kolo ukončíte horním chlebem. Musíte si jen dát pozor, aby Vám do jídla nespadla i věc, která tam nepatří.
Hra - Kitty Pregnant Check-up
Video se načítá
Těhotná kočička přišla na vyšetření k lékaři. Pomůžete mu s vyšetřením? Nejprve musíte zkontrolovat kočičku a pak i miminko.

High School Cheerleader

30.5.2011
91%
Hra - High School Cheerleader
Video se načítá
Chtěla by ses stát jednou z roztleskávaček? Tak v tom případě si zahraj tuto hru a vyzkoušej si, jaké to je. Tvým úkolem je na čas kopírovat pohyby, které vykonává kapitánka. Pokud se ti to bude dařit, můžeš se dostat do vyšších levelů.

Easter Lily

5.5.2014
90%
Hra - Easter Lily
Video se načítá
Zahraj si skvělou velikonočně laděnou oblíkačku. Lily má na výběr z mnoha kousků jarního oblečení, barvy jsou jen na tobě. A co třeba udělat z Lily krásnou vílu?

Spot N SmashHra na skóreHra o medaile

28.5.2014
77%
Hra - Spot N Smash
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru Spot N Smash! Vaším úkolem bude vždy najít příšerku, která se nějak liší od ostatních. Na tu pak kliknete a zmizí všechny příšerky. Dávejte si pozor na počet životů a časové omezení.

Královna flirtování

27.9.2012
90%
Hra - Královna flirtování
Video se načítá
Umíte flirtovat? Ulovte co nejvíce klučičích srdcí v této super hře. Nebude to vždy ale úplně jednoduché. Někdy budete muset o kluka svést souboj s jinou dívkou.

Little Pony Hari Salon

30.9.2015
63%
Hra - Little Pony Hari Salon
Video se načítá
Vymyslete pro Rainbow nový a barevný účes za pomoci barev na vlasy a rozličných dekoraci. Bude se jí nový účes líbit?

Bloom Girl Bathroom

31.5.2013
86%
Hra - Bloom Girl Bathroom
Video se načítá
Připravte dokonalou koupelnu pro víly Winx. Z široké nabídky jednotlivých druhů zařízení zvolte to, co se vám bude nejvíc líbit jako zrcadlo, umyvadlo, vana, sprchový kout, kobereček i barva podlahy a stěn. Nakonec si vyberte, kterou vílu necháte právě koupat ve vaně ;)

Malá čarodějka 2

11.12.2014
94%
Hra - Malá čarodějka 2
Video se načítá
Namíchejte pro žábu ten správný lektvar! Pokud bude lektvar dobrý, tak se z žáby stane prince, pokud ne, tak uvidíte. Lektvar je složen ze 3 ingrediencí. Vy jich na výběr máte 4, což stěžuje možnosti.

Run

21.11.2013
70%
Hra - Run
Video se načítá
Rozběhni se v této skvělé a jednoduché hře a nech starosti daleko za sebou! Run má jednoduchou grafiku, ale díky tomu skvělou hratelnost, která tě určitě potěší. Přeskakuj díry a zkus projít velké množství levelů!

Run RunHra na skóreHra o medaile

5.6.2014
73%
Hra - Run Run
Video se načítá
Zahrajte si parádní skákačku, ve které budete překonávat překážky ve více jak 20 úrovních. Pro přeskočení můžete využít jak malého, tak i velkého skoku.

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.