Oblíbené hry

Mahjong ConnectHra na skóreHra o medaile

3.4.2012
72%
Hra - Mahjong Connect
Video se načítá
Je tady další bezvadná hra z rodiny Mahjong. I tentokrát bude hlavním cíle odstranit z hrací plochy všechny kameny. Dosáhnete toho tak, že vždy spojíte dva se stejnými symboly. Jenomže tady je to ještě o trošku složitější. Nejen že musí být kameny "volné", ale ještě mezi nimi nesmí být jiné kameny…

Papa PearHra na skóreHra o medaile

20.1.2015
83%
Hra - Papa Pear
Video se načítá
Střílejte kuličky tak, aby po cestě trefily co nejvíce překážek ,protože pouze toto je cesta, jak dosáhnout na co nejvyšší skóre. Dokážete také v každém kole trefit alespoň jednou kuličkou každý z hladových pytlů dole? Pokud ne, tak se s postupem do dalšího kola rozlučte předčasně.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Gold StrikeHra na skóreHra o medaile

23.7.2014
75%
Hra - Gold Strike
Video se načítá
Zahrajte si na zlatokopa a získejte ze žíly nejvíce zlata. Pokaždé musíte vrhnout krumpáč minimálně na dvě stejné kostky. Pozor, kostky se neustále přibližují.

Butterfly Fantasy 3Hra na skóreHra o medaile

22.9.2014
78%
Hra - Butterfly Fantasy 3
Video se načítá
Butterfly Fantasy 3 je skvělá hra s příběhem, ve které budete hledat rozdíly na obrázcích. Obrázků je ve hře více než 10 a na každém je několik rozdílů. Zbývající čas jsou vaše body a pokud budete klikat na špatná místa, tak o body přijdete.

CombopopHra na skóreHra o medaile

4.12.2014
70%
Hra - Combopop
Video se načítá
Máme tu další hru, kde budete mít za úkol odstranit co nejvíce kuliček to půjde. Spojovat můžete vždy nejméně 3 stejně barevné kuličky.

HeartsHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
78%
Hra - Hearts
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovou hru a získejte další medaili do sbírky! V této hře budete mít za úkol sestřelovat srdíčka a nenechat je spadnout na zem. Se srdíčky navíc padají i bonusy, které nemusí být však vždy nápomocné.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.