Oblíbené hry

Mahjong ConnectHra na skóreHra o medaile

3.4.2012
72%
Hra - Mahjong Connect
Video se načítá
Je tady další bezvadná hra z rodiny Mahjong. I tentokrát bude hlavním cíle odstranit z hrací plochy všechny kameny. Dosáhnete toho tak, že vždy spojíte dva se stejnými symboly. Jenomže tady je to ještě o trošku složitější. Nejen že musí být kameny "volné", ale ještě mezi nimi nesmí být jiné kameny…

Survival Instinct

13.4.2015
76%
Hra - Survival Instinct
Video se načítá
Vaším úkolem v této hře bude přežít na odlehlém místě po havárii letadla. K tomu budete potřebovat rozličné předměty, které se ve vašem okolí nacházejí. Pokuste se je všechny najít a pomalu postupujte vstříc záchraně.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…
Hra - My Little Pony Rose Heart Dress Up
Video se načítá
Pomozte Rose s výběrem oblečení do školy. Na Výběr máte krásné účesy, šaty a doplňky, které je možné zkombinovat.

Frogtastic

22.5.2013
76%
Hra - Frogtastic
Video se načítá
Je tady zábavná oddechovka, ve které budete muset nakombinovat správně ingredience, ze kterých pak vytvoříte kouzelnou rtěnku pro princeznu. Když totiž políbí s touto rtěnkou zakletého prince, stane se z žabáka opět krasavec. Když ale zvolíte špatnou kombinaci, můžete se princ proměnit v něco docela…

In Search of Identity

24.6.2014
69%
Hra - In Search of Identity
Video se načítá
Ve hře In Search of Identity si dokonale procvičíš postřeh. Cílem je hledání předmětů, které jsou ukryty na pozadí. Čím dříve je najdeš, tím rychleji budeš v dalším kole, kde čekají nové výzvy.

Pirate ChainsHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
76%
Hra - Pirate Chains
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Pirate Chains. Vaším úkolem bude spojovat jednotlivé obrázky tak, abyste dostali klíč ke truhle. Vždy musíte spojit minimálně 3 stejné.

Forest Creature

2.9.2015
63%
Hra - Forest Creature
Video se načítá
V Lese žije tajné stvoření, které nikdo nezná a dosud neviděl. Máte jedinečnou možnost si toto nádherné stvoření vylepšit pěknými doplňky.

Chuck the sheep

11.12.2011
74%
Hra - Chuck the sheep
Video se načítá
Malý beránek Chuck se rozhodl, že uteče z farmy a k útěku si vybral zvláštní létající stroj. Je na Vás, abyste mu pomohli doletět co nejdál. Na začátku musíte zvolit správný moment startu a potom ho udržet co nejdéle ve vzduchu s omezenými zásobami paliva, které má.

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Chuck and CatchHra na skóreHra o medaile

19.8.2014
70%
Hra - Chuck and Catch
Video se načítá
Další skvělá postřehovka, ve které musíte hodit přítelkyni pizzu až na gauč. Šipkami se roztočíte a mezerníkem hodíte pizzu.

CowspinHra na skóreHra o medaile

9.6.2015
74%
Hra - Cowspin
Video se načítá
V této parádní hře budete mít za úkol skládat k sobě stejně barevné kravičky. Jakmile budou minimálně tři, tak dostanete body. Snažte se vytvářet kombinace, za které dostanete více bodů a dávejte si pozor na čas.

Riddles Of Rome

4.6.2015
78%
Hra - Riddles Of Rome
Video se načítá
Dokážete najít všechny cennosti poházené všude kolem? Budete mít větší šanci, protože dostanete seznam, podle kterého je zaručeně najdete. Tak neváhejte a hledejte.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.