Oblíbené hry

Get a HeadHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Get a Head
Video se načítá
Zahrajte si velmi jednoduchou hru, kde utrhnete robotovy hlavu a odkopnete na skládku. Vaším úkolem je získat nejvyšší skóre.

KongrecopterHra na skóreHra o medaile

19.6.2014
68%
Hra - Kongrecopter
Video se načítá
Další vyrovnávací postřehovka je tady! Vaším úkolem bude ovládat vrtulník a snažit se vyhnout všem překážkám, které se v tunelu nachází.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

3 Point ShootoutHra na skóreHra o medaile

14.1.2015
72%
Hra - 3 Point Shootout
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru na skóre, ve které budete házet na koš. Pokud se vám povede naházet určitý počet košů, tak se dostanete do dalšího kola. Dávejte si pozor na nepříznivý vítr.

Crab BallHra na skóreHra o medaile

30.12.2013
77%
Hra - Crab Ball
Video se načítá
Jestli máte rádi volejbal, tak tato hra vás určitě bude bavit. Bohužel se dá hrát pouze proti počítači, ale i tak si užijete spoustu zábavy. Nasázejte protivníkovi co nejvíce bodů a vyhrajte.

My Wonderful Farm

13.4.2012
69%
Hra - My Wonderful Farm
Video se načítá
Pořiďte si vlastní farmu, na které budete pěstovat nejrůznější plodiny jako je ovoce, zelenina i obilí. Dobře se o svá políčka starejte, pravidelně je zalévejte a okopávejte a za nedlouho si jistě vyděláte dost peněz na rozšíření svého hospodářství.
Hra - Frozen Elsa and Anna Hairstyles
Video se načítá
Je tu další hra na téma Frozen - Ledové království. Můžeš učesat Elsu i Annu a vymyslet jim zbrusu nový účes. Jaký bude?

Epic CoasterHra na skóreHra o medaile

9.7.2014
78%
Hra - Epic Coaster
Video se načítá
Zajezděte si na horské dráze! Vaším úkolem je překonat co největší vzdálenost než se zřítíte. Plňte různé úkoly a získejte nejvíce bodů!!

Frozen Wedding Day

11.7.2014
89%
Hra - Frozen Wedding Day
Video se načítá
Pomozte vybarvit princezně svatební pozvánku a s dekorací jejich novomanželského pokoje.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.