Forum - Eyes-the horror game 1

Anýsek09Anýsek09 VIP

 


Eyes-the horror game: příručky, rady a příběhy


Určitě všichni tuto hororovou hru, co hrál snad každý letsplayerový YouTuber, známe. Pokud ne, tak zde je krátké vysvětlení:


Eyes-the horror game, je hra, ve které chodíte po domě a sbíráte pytlíky s penězi. V domě ovšem nejste sami, po třípatrovém domě létá hlava, která má zohyzděný obličej a visí z ní vnitřnosti. Představa je hrozná, ale ve skutečnosti to zase tolik hrozné není. Pokud vás duch zahlédne, objeví se na horní části obrazovky červený nápis „RUN“, což je v překladu „UTEČ“ a vy musíte stisknutím klávesy Shift utéct, nebo vás duch chytí.


Ovládání


Ovládání se liší na mobilu a PC, takže pokud si všimnete určitých rozdílů, znáte důvod.


 Můžete si vybrat obtížnost hry a to tak, že si nastavíte jeden ze tří levelů: Casual- 12 pytlíků, rychlost ducha pomalá, Normal- 20 pytlíků, rychlost ducha rychlá, Hard-30 pytlíků, rychlost ducha velmi rychlá. Polohu ducha zjistíte tak, že stisknete ikonu oka- oka se sbírají po domě na zdech. Pokud máte sesbírané všechny pytlíky, musíte dojít k exitovým dveřím. Pokud hrajete na mobilu, nemůžete skákat, takže je to trochu nevýhoda. Na PC je hra určitě jednodušší v ohledu „sekaček“ a triků. (Klávesy W,A,S,D- šipky)...


(první úryvek z článku)

Komentáře

miriadoyl
To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

miriadoylVIP18:33 20.01.2017 | Reagovat | Poslat zprávu

dobrý smajlsmajlsmajl

Komentáře uzavřeny

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.