Forum - Zpěváci a zpěvačky

emma tučnáčice3emma tučnáčice3

Ahojte,vysvětlím vám,oč jde v této takové hře...


Napíšu sem pár zpěváku a zpěvaček a vy je budete psát podle toho,jak je máte rádi nappř. 1.místo Rihanna


A pak napíšete zdůvodnění proč jsou na 1,2 nebo 3 místě např.1 .místo Rihanna protože ji mám moc ráda atd........


A poslední věc je,,že tamk tomu napíšete vaši ne písničku od toho zpěváka/zpěvačky,co jste napsaly např.. 1.místo Rihanna protože ji mám moc ráda a nej písnička je Work...


Takže takhle nějak... Teď napíšu ty zpěváky a zpěvačky (z těch budete vybírat)


Katy Perry


Rihanna


Justin Bieber


Bruno Mars


Miley Cyrus


Ariana Grande


Justin Timberlake


Snoop Dog


P!nk


Psy


 


ČAS HLASOVÁNÍ DO 28.5.

Komentáře

JustinBieberLover
To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

JustinBieberLover22:17 08.07.2017 | Reagovat | Poslat zprávu

1.Justin Bieber: protože je NEJlEPŠÍ milkuju ho je roztomilej,hezkej,sexy,krásnej,božskej,dokonalej,sladkej umí zpívat a má velký srdce a miluje svoje beliebers a jestli proti němu cokoliv máš nebo se ti nelíbí jeho hudba tak ti rozbiju hubu ty k*rvo!!! a nej písníčka: všechny ale asi: Love yourelf,2U,Despacito,Im the one, U smile,Baby,,Never let you go, Believe,Boyfriend,Be alright,cold water,sorry,what do you mean,purpose,company,beauty and beat,love me,one time,somebody to love, okay prostě všechny


2.Ariana Grande: je tak silná i po tom v menchesteru a prostě to obdivuju a nej song: problem


3.Katy Perry: FUUJJJJJ Katyna Peřina nenávidím jí ať se de zabít k*rva jedna hnusnásmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

emma tučnáčice3
To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

emma tučnáčice317:53 15.10.2016 | Reagovat | Poslat zprávu

Ahojte! Vážně se vám moooooc omlouvám,ale na tuto hru jsem dloouho nešla...smajlsmajlsmajl A tedy nejlepší komentář má určitě xprettystyles smajlsmajlsmajl vážně super vyjádření! Já s tebou např.souhlasím hlavně s názorem na Arianusmajlsmajlsmajl

Edit 17:54: Takže asi Bruno vyhrál smajlsmajlsmajlsmajlsmajl (toho jsem si oblíbila taky) a hlavně písničku uptown funk smajl umím ji nazpaměť smajl

misa001
To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

misa00117:15 13.05.2016 | Reagovat | Poslat zprávu

Justin Bieber ble... No nic... Ahoj, ráda by jsem napsala komentář na toto téma, ale polovinu těch zpěváků a zpěvaček znám hlavně podle jména, tenhle styl hudby mě moc nezajímá...

xprettystyles
To se mi líbí +3 To se mi nelíbí

xprettystyles21:36 09.05.2016 | Reagovat | Poslat zprávu

SuperStar: Ani si nemyslím, že umím nějak dobře psát, jen píšu to, co mě hned napadne. Divím se, že jsi ten můj předchozí komentář přečetla, já bych na tvém místě to vůbec nečetla, kdybych viděla že je to dlouhý komentář. Ale většina mých kamarádů tohle moje nekonečný vyjadřování fakt nenávidí a říkají mi, ať se k ničemu radši nevyjadřuju, že na to nemají náladu. smajl. Ale děkuju že si myslíš, že umím dobře psát, potěšilo mě to.

miriadoyl
To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

miriadoylVIP20:50 09.05.2016 | Reagovat | Poslat zprávu

SuperStar: souhlasím s tebou, já jsem na tom úplně stejně.

SuperStar
To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

SuperStarVIP20:30 09.05.2016 | Reagovat | Poslat zprávu

xprettystyles: Tak to je úplně božsky napsaný. smajlObdivuju ty lidi co umí psát a ne jako já, co sotva napíše 5 vět.smajl

miriadoyl
To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

miriadoylVIP19:19 09.05.2016 | Reagovat | Poslat zprávu

Moc pěkně jsi to všechno napsala.smajlsmajlsmajl

xprettystyles
To se mi líbí +6 To se mi nelíbí

xprettystyles16:34 09.05.2016 | Reagovat | Poslat zprávu

1. Bruno Mars - tak nejraději ze všech mám zrovna jeho, protože má úžasný hlas, suprově tančí, miluju jeho texty písní a to, jak má rád svoje fanoušky. Taky si myslím že má dobrou osobnost.. Písničky od něho se mi fakt líbí a úplně nejvíc Grenade.


2. Snoop Dogg - je můj druhý nejoblíbenější protože... Všichni mají rádi Snoopa! smajl Rap a hip-hopová hudba patří mezi moje oblíbené. Určitě je to vtipný chlapík, který vám dokáže vytvořit úsměv na tváři! A je to prostě jeden z mých oblíbených herců. A písnička která se mi od něho nejvíc líbí je Smoke Weed Everyday (určitě většina zná smajl).


3. Rihanna - znám jen několik písniček, ale mám jí ráda. Mám ráda její styl oblékání, některé texty písniček a má úžasný tetování. A myslím že je to dobrá kamarádka, je prostě populární. Nejvíc se mi od ní líbí písnička Stay.


4. P!nk - jí jsem dala na 4. místo protože některé její texty písní jsou takové inspirativní. Nejvíc se mi od ní líbí Try a Perfect.


5. Katy Perry - jí teda vůbec neposlouchám, ale jednou jsem zaslechla cover na její písničku Teenage Dream a celkem se mi líbí. Ale jo, myslím že má určitě dobrou tvorbu, tak bych si jednou mohla poslechnout i její nové písničky smajl.


6. Justin Timberlake - takže... nikdy jsem moc neposlouchala jeho hudbu, ale z těch písniček co od něho znám se mi většina líbí. Myslím že působí sympaticky a má hezký hlas. A nejvíc se asi líbí... Mirrors.


7. Psy - občas si poslechnu pár jeho písniček, ale ne že bych ho poslouchala nějak pořád. Ale korejce fakt zbožňuju smajl. A tak nejvíc se mi asi líbí Gangnam Style.


8. Justin Bieber - fakt ho moc nemusím. Ne, že bych ho nenáviděla, já proti němu nic nemám a to, že má třeba někde problémy, to nikoho zajímat nemusí, je plnoletý a může se rozhodnout co chce on sám. Nechápu proč mu lidé nadávají že je to gay. Možná jo, možná ne, my to nějak neovlivníme a nic nám do toho není. Myslím, že je to možná i hodný kluk ale nemám prostě ráda jeho hudbu.

Edit 17:03: 9. Ariana Grande - takové ty princezničky jako ona fakt nenávidím. A prostě nenávidím její hudbu. Já nevím, připadá mi taková... prostě se mi nelíbí (teď vůbec nemluvím o vzhledu). Nevím jak to nazvat, pokaždé když vidím nějaké takové zpěvačky tak se tak nějak... znechutím.


10. Miley Cyrus - jí jsem prostě musela dát na 10. místo. Vadí mi že chodí skoro jen nahá a třeba nějaká holčina si z toho může vzít příklad, že chce být prostě jako ona. Jako... přijde mi strašný to, co ze sebe udělala. Raději nebudu psát všechno co mi na ní napadá, protože by mě nějací velcí fanoušci začali hatovat.



A prosím, neříkejte třeba že, "Hej, nenadávej jí, ty jí jen závidíš. Závidíš jí to, co ona dokázala!" Prostě... to je argument lidí, který jsou... prostě absolutně bez nápadů. To je jako kdybych byla fanouškem Hitlera a někdo by mi řekl "Ježiši, to byl strašný člověk, to snad nebyl ani člověk." A já bych mu na to řekla, "Ty mu jen závidíš, závidíš mu to, že měl možnost zabít spoustu lidí. Až dokážeš to co on, tak něco říkej." Jo, už slyšíte to, jak je to hloupý? smajl Takže, až budete chtít obhajovat vašeho oblíbenýho zpěváka nebo kapelu, tak zkuste použít nějaký rozumnější argument...

Komentáře uzavřeny

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.